Bile Leh Dapat Cek Nuff?

Huhuhuhu aku asik dok tgk akaun nuff
Kot la ade BE...
Hmmmm nan ado
Tak muncul2 lagi

Ehh nak tya kat korang2 yg dh biasa cashout
Bape lama ek amik masa cek tu sampai ke tangan kite
Makan bulan ke ek?
Muahahhah almaklum bulan lepas kan dh cashout
Ni tgh verangannnn la nak pegang cek

Buat Nuff kesayangan ramai
Sila la bg aku BE baru ek
Xde satu pun ni.....sumer dh jadi ME

Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

10 Gtau jek:

kakngah said...

kalau dh dpt notification emel yg cek dh kuar.. tggu jek la abg posmen ddtg.... tak lama lg dah tu!

Nana said...

orang kata klw kita cashkan ujung bulan kejap je dapat dlm 2mgu gitu
aku pun baru cashkan bln lepas tp awal bulan, 2hb gitu kot..so akan masa masa sebulan gitu laa...
tak saba sgt nk cashkan hahah xdan2 tgu hjg bln...
so pasni klw nk cashkan kena tgu hjg bln
baru bole dpt cepat

hb..

mzhany said...

lela, nak share, hany tekan button cash out pd 31.12.2010, last week hany dah dpt cek tuh. kiranya+- sebulan jugakla....

Mamamya said...

haih bila lah giliran hamba plak nak buat cash out nih...:P

Adyshariz said...

samalah..tgh tunggu le ni..bila lah nk sampai ye

Mama Zharfan said...

averagenya sebulan seminggu--me dh 3 kali cash out :) tgh tunggu satu lg cek, awal bln maclah, sbb me cash out end jan ari tu

Mama Zharfan said...

me dh click HB!!

Shiela Latif said...

aku pun tak sabar gak time nunggu cek sampai lord...huhu

Lelord said...

hehehhehedh klik cashout button 24 jan...hmmm x sabo nih

Ogy said...

samalah...dah cash out..sejak cash out takde satu pun be...pendapatan sekrang br 25 sen..hik2...tak gerak2 lak tu..uols tak tolg klik ke??

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in