Bawak Najlaa Berhibur

Kul 11 tadi kuo g tesco
Santap kat Kluang Station jek
Bekpes merangkap lunch...nasik lemak ayam, roti bakar, teh ais

Nak bagi najlaa leka bawak le g tempat menan ni
2 jam tuk 3 hengget...tapi xde la smpai 2 jam
Tak kose aku nak lelama
Ni arr tempat hiburan najlaa
Tahun lepas masa papa dia kat qatar ni la destinasinya
Kadang2 bawak le g jusco

Sebelum tu sempat le aku rembat 2 bijik novel kat Popular Bookstores

Ni aku tepek le gambo2 najlaa kat tempat menan

Biau le najlaa hepi2....

Sempat yek nak posing2



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

9 Gtau jek:

ct N honey said...

best la anak dapat gi jalan2.

Puanbee said...

comel najla pose

Lelord said...

@ct N honey hehhehe kalau x jalan kaki kami bengkak

Lelord said...

@Puanbee huhuhu dah beso ni makin pandai pose

rina a.k.a jaijina said...

echa pon kemain suke ke tempat gini..tp main yg kecik² ajelah..yg beso² dia takut..

Myra Jay said...

Sonok je Najlaa dapat main... :)

mamalieyna said...

menarik tmpt menannya..ptt aa najna suka..auntie pun suka.... ^_^..tengok jerlah..hehe..

Izan Ishak said...

best tu najlaa boleh main macam2 kan dalam tu.

nieda said...

happy muka anak dara dpt main2

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in