No Limit Time

Adoyaiiii
Check-in jek dalam jusco bandaraya..kat tgh2 tu dah menanti
"play land"
Dah le kelaparan
Kunun nak g bekpes dulu
Tapi dah kena saman ngan najlaa

Layan aje la....RM8 @ no limit time
Main la sampai pengsan gaknya
Aku kasi dia main jap
Pastu ajak makan
Kang sambung....

Dia pun sibuk gak nak tulis n amik order

Ni jek yg aku belasah...
Pas makan g cari adiah lak
Besday anak jiran
Pastu najlaa sambung berkubang

Selepas kejadian...kemain comot lagi


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

4 Gtau jek:

Mama Zharfan said...

nama lg budak2 kan hehe
my kids pun gini gak--suka main kat playland tu

me click HB!

Jamiel said...

Seronok nya dia..
Pastu gi makan la..
Hu3..

ch@ said...

comel betul najla. dah la tu mengenakan cukai kat mama ayah dia dulu. bagus2. hahaaa. harusla main dulu baru terasa lapar dan boleh makan banyak.

tiEra said...

seronok dia dpt maen ye...
dia mntk upah la tu sbb kene teman mama dia pegi jusco..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in