Korang Tengok Je Dulu

:ngacir:
Ni hah saje nak share ngan korang sumer...
Cuaca kan ke tersangat la panas kat luo nun kan...
Makanya tadi aku ngajak le Najlaa kuo jalan2 cari makan...
Nak masak x larat..
Tangan aku sengal lagi nih...

Korang rasa apa yang best kalau time panas2 ni
tuk dinikmati....
Oleh sebab itu aku sj la nak tunjuk kat korang sumer



ABC Tanjung (org Melaka mesti tau kat ner)

:nangis:korang jangan nangis tau tengok ABC ni

Aku order la skali mee goreng lembab

:bye:



9 Gtau jek:

Siti said...

waaaaaaaaaaa...ABC tu...huhu...tak tahan ni...terliur..

Lelord said...

panas dan kahausan arrr Siti..tu pasal kuo g cr td. Air coke dh abis lak tu...

larra said...

takleh jadi neh..nak gi melaka jauh tu..nk gi terjah gerai abc kg pandan la weii..sambil mulut ni gatal2 nk kunyah lambchop..wallah

JaJa'Z said...

waaaaa!! menyesal tgk ABC tu...mau merana mata..best nya!!!!..lelord, jgn biasa kan minum coke..bahaya..:p

Ena said...

bestnyerrrr..

adeihhhh!!. termengidam la pulak.. huhu..

lamer dah tak makan tu.. nak jugakkk la.. nak kene cari esok nie.. heheh

cute la Najlaa tu.. gewammm jek tgk.. :P

Lelord said...

Jaja: tocei2 igtkan ek...tp bukan slalu sgt pun belasah coke tu

Larra n Ena: bestt ooo ABC g arrr dapatkan cepat

unlisted_one said...

ui,..rasa lapar tengok mee tu..huhu..

ABC dia best tu,..bleh habis ke tu? kat melaka pulak tu..adoi

eqbalzack said...

adeiii...tak tahan tgk ABCD tu....

Lelord said...

Muahahahaha sumer teruja ngok ABC

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in