Tag Game : MY BEST FRIEND

Ni ade assignment dr Cegu Jaja dengan senang ati aku wat. Sepatutnya smlm tp x dan

TAG GAME
Lela & Eija

Rules nya sgt senang:
1) Siapakah kawan baik anda?
2) 3 kenangan manis & 3 kenangan pahit
3) Kalau anda hanya diberi 1 minit untuk bersama kawan anda,
apakah yang anda akan katakan padanya??
4) Tag 3 rakan anda yang anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger


Kalau nak dikira mmg ramai best friend aku...tu hah mamamya tu pun bespren aku gak...kitorang kenal ms kat itm segamat tahun 1996 smpai la skang masih g kawan.

Tapi yang ni aku nak citer pasal bespren ms kat UiTM Shah Alam sesama amik course Masscomm...Namanya Mazuein Husin kengkawan panggil awin tp aku panggil eija. Dia ni la rakan rempit aku wpun aku tatau bwk motor. Nak g class dr ss7 kena nek bas..kdg2 tlepas makanya dia la dtg amik aku kat umah. Sesama study, sesama tuang kelas, macam2 la kitorang wat bsama...

Byk kenangan manis kitorang...pas abis study masing keje yg biasa2 je aku kat PJ eija lak kat KJ. Dh setahun kije kitorang saja anto resume kat southern bank skang cimb la kan. Rezeki kami dpt kije tpt yg sama....smpai skang dia masih kije aku lak dg jadi suwiumah heheheh.

Eija baru jek kawen ujung tahun lepas...Dh semestinya aku pegi kat alor setaq tu tuk memeriahkan suasana. Cam biasa musti la ade drama2 airmata kan. Kenangan pahit ade gak le...bio kitorang jek yg tau.

Kalau diberi seminit bsama eija...uishhh mana cukup seminit..byk mende nak ckp!

Okey dh layan gambo skang aku nak bagi tugasan ni kat kengkawan lain lak....
MamaTina
MamaHanim
Hizami



9 Gtau jek:

Hizami Rahim said...

ahha.
okay okay.
zami buat esok.
ni nak kena study dulu.
ada exam esok.
ahha.
;)

Lelord said...

xpe2 take ur time...gud luck 4 ur exam, jwb soklan bebetul

mamaaerish : said...

bestnyer ader bf.... (",)

Nur Hawa Mohd Zin said...

nice...nak wat jugak...heheh tq mama

azila said...

salam...bestkan bila sesekali dpt duduk semeja ngan kwn2 lama @bestfren..pastu sure gelak2 sbb dok ungkit kisah lama...waaaaaaa...rindu suasana itu sgt2

Lelord said...

btul2....biler la dpt jumpe dorang ni...karang dh dok makin jauh lg la susah jumpe

Ismaliana Bt Sulaiman said...

rindunyer kat kawan2 lama...

mamaaerish : said...

xmola amik.. xder nama i pn... (ala2 ngengader lebey... ha ha ha... ;p)

Lelord said...

ekekekeke mmg ngengader

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in