Wajah Baru

Saje jek tangan ni gatal nak tuko2 cat umah ni..
Byk gak dok belek2 x kenan di hati.
Yang ni cam ok gak...
Korang tengok ok x???
Bagi jawapan ikhlas okey...
Tapi cam lebih suke yg lama jek..
Xpe2 aku bio jek dulu karang kalau rasa cam x beshhh
Kite cat balik

12 Gtau jek:

Ain said...

not so bad, tapi macam terang sangat color pink ni kan....

Ain said...

aiyakkkk, camne dia jadik color lain plak nie....

confuse....confuse....

Zaidah said...

warna hijau...cool

Lelord said...

ekekkekeke byk kali tuko ni...

Nor Aishah said...

ni dah tukar lain ke? bukan dah balik pada asal ke?

Lelord said...

ohhhh bukan2 ni bukan yg asal...asal kaler ijo+pink

AYU said...

cantik2....simple & cool

Lelord said...

macehhh kengkawan...

Ena said...

cantekkkk!!

suke ngan color ijau.. nak amik tapi takut same ngan umah kawan2.. huhu.. tu yg dok kekal ngan umah tu..

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

sweet nice & menyejukkan mata menenangkn jiwa.. Aicehhh!!!

larra said...

ingat kan salah umah tadi..ingat mai jalan umah kak kniedaz..

Lelord said...

muahahhaha cat sama kan

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in