I Am Happy

Ni dapat lagi tag

kali ni pasal HAPPY oleh Tzerole

Dengan bangganya aku buat sambil senyum



1) Adakah anda happy sekarang?

Mesti la happy


2) Kenapa anda happy?

Sebab aku jenis happy go lucky...xmo ahh sedih2 ni tu pasal aku nampak mude (ekekekeke)


3) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?

Aku punya Najlaa a.k.a dak kenit disisi yg menyinari hidupku ini...muahahhaha kalau papa najlaa ade disisi lg la aku happy

✿◕ ‿ ◕✿


4) Pernahkan anda menerima tag?

Pernah...


5) Nyatakan warna yang anda suka.

Aku sgt suke kaler biru....tp kalau beli t-shirt pesal byk kaler merah ngan pink....kompius


6) Berikan 6 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond. (klu nak lebih pown bley, kurang pown bley..)

☻ Jaja

☻ Izan

☻ Hawa

☻ Azila

☻ Larra

☻ Sesapa yg rasa happy tu sila la buat


7) Nyatakan sifat orang yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.

☻Jaja - cikgu yg happy go lucky ..tul kan jaja

☻Izan - header pun We're Happy Family...musti la happy sokmo

☻Hawa - ni dak wawe ni rajin dtg blog n komen..i loike

☻Azila - saje nak bg pn zila happy wat n3

☻Larra - mama ni pun rajin bg komen lebiu la


8) Nie soalan cepu mas nieh. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

Alhamdulillah arrr takat ni aku happy...mana tau aku tamak mau lagi happy


5 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah mama...i like..i like...heheheh..tq mama

Lelord said...

huhuhu jgn berlengah sila jawab soklan

Nur Hawa Mohd Zin said...

dah jawab pun..mama tersenarai jugak..hehe..i like

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam lelord...

nasib ayu tak kena tag..mula2 nak majuk..bila tengok syaratnya kena ada mood happy..ayu dah tahu pasal apa ayu tak kena tag...

sebab, lelord mesti tahu ayu dok bz dengan XPDC 4x4...sekarang nie stress dan tension.....

apa2 pun selmat bercuti yer

Lelord said...

ekekekeke xpe lenkali kalau ade yg lg best kite tag ayu.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in