Korang Pakai Ape Ek?



Hehehehe sumer orang musti la nak wajah berseri...aku pun x ketinggalan. Lak tu aku ni jenis yang pantang ade produk baru pastu kena goda2 sket musti nak cuba. Macam2 aku pakai tp pencuci muke aku xde arrr mahal....Safi, Loreal, Olay, A'laisyah ntah pe lagi aku x hingat daa. Berani Mencuba gtew ewahhhh.

Skang ni poduk yang aku try Maznah Bahari. Takat ni xde pape arr hampir 2 minggu tp yg aku pasan xde la lagi muke minyak. Slalunya kalau dh make up(hehehe mcm arr solek sgt) time nak kuo umah pastu ke hulu hilir...masuk je dlm keta muke dh rasa basah ngan peluh. Tapi ni cam xde lak.

Lagi..penggunaan yang teratur dan berterusan akan menjadikan kulit anjal dan tampak lebih muda. Dorang la yang kata...lagipun aku baru lagi. Kalau korang tgk nanti aku nmpak muda maknanya mmg berkesan la.

Ade ke sesapa yang penah guna produk ni. Kalau ade tu share la ngan aku ek. Korang lak pakai ape ek




9 Gtau jek:

~aSFaLiZa~ said...

try la smpily siti

larra said...

kite tk penah meneraiii ini produkk...kite harap okey lehendaknya awok pakeii ini produk ye..jgn awok nanti mintok dermeee nak wat pelestik sejeri udah la ye..heheh kite lawok jee

Lelord said...

haahahah lawak arr larra

AISYAH HANI said...

Saya pernah try MB ni tapi yang set jerawat punya. Sebulan pakai takde improvemnet pun. Last2 try ST oily & acne series.. Alhamdulillah, banyak perubahan!

Lelord said...

Penah gak cuba Sendayu tinggi tp xde pape. heheheheh. Xpe cuba jew dulu MB ni camne. Kalau x bjaya tuko yg len plak

mamaaerish : said...

eb x pakai pe pe pn... hik3

suriajingga said...

aku pakai temulawak..1 set..so far ok la...muka aku sekata..selain tu aku minum kolagen..kasi tegang sket..so kalu nak leh order kat aku..hikhikhik

Lelord said...

suria a.k.a che'su meh sini dtg umah aku. bio aku nengok dlu muke ko

larra said...

adek kite pakai temulawak..santek..kite pun terai pakai..timbul jururawat kt mukee..peh tu kite kasik mak kiter temulawok tu..bior senang pepeheii..leh rawat mak kiter..hehhe..tp mok kite pakai sesuweyyy..santek gakk..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in