Aku Rindu Kamu

(>‘o’)>

•♥•Rindu kat korang sumerrrrr•♥•


Ni masa kat ITM Segamat

Acehhh tuan punya blog "Kaudihatiku" pun ade nih

Ni lak ms kat UiTM Shah Alam...sumer ni geng2 rapat
Suriajingga pun ade sini



Ni classmate aku..sumer pangkat adik2 jek. Aku yg tudung kuning kat blkg

Ni lak sweet memories masa praktikal kat TNB Bangsar. Heheheh bos Tuan Hj Joe bg tiket g F1



Ni kengkawan kat Cimb

Uwaaaa rindu kat bos lama..tu yg pakai baju Nike. Dia ibarat kawan dan abang!!!
Ingat lagi kata2 dia masa 1st day kije...dia nak staff dia multitasking.
Aku pegang kata2 dia..so setiap ujung tahun time KPI
aku akan request tuk cuba wat kije kat lelain dept.
Alhamdullillah aku bjaya.
Tapi tu sumer kenangan yg x dapat aku lupakan
Pasal aku dh benti kije n jadi surirumah



2 Gtau jek:

Ismaliana Bt Sulaiman said...

heheheh...kelako la muka masa lps buat 'meeting' tuh...ko scan gmbo ker..? aku mmg rindu sgt dgn korang..apa kata sblm ko pi qatar kita buat re-union...nak x?

Lelord said...

nak..nak...
gambo kat itm tu aku amik kat FB...yg lelain tu mmg ade dlm cd

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in