Wasiat Apakah Ini

Mak aiii...ni aku ingat lembu mana sesat

Slalunya aku jumpe lembu sesat la, kambing la dlm "PAMBIL FB"jek

Kat blog haku ni ade gak ni sekor...

Tapi hak ni diwasiatkan oleh MAMAMYA

Oittt aku tau la ko tokey...tapi xpe aku tima ngan ati terbuka


1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)
Wehhh macehhh la bagi aku wasiat tuk jaga jap lembu ni

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha
* IZAN
* ZAI
* NURUL
* ENA
* aku boh 4 jek la ek...

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
Ekekekeke ni korang amik la wasiat lembu sekor ni dr aku

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
* Baring
* Baca Novel/Majalah
* Berebut ngan Najlaa

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
Erkkk xde...kalau pelik xkan aku nak makan

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
Takat ni 316 jek...kawan2 skolah, kawan kat uitm, kawan kije, sedara-mara..dan ade gak kengkawan omputeh yg sesama men pambil

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
Muahahahaha malu ahhh nak citer...tapi xpe ngan bangganya aku gtau kami kenal atas line...start dr chatting jek..dh setahun lebih baru start serius...maka dlm tempoh 4 tahun baru tunang n kawen

So kepada sesiapa yang telah diwasiatkan dengan lembu itu silalah terima wasiat ini ye.. sape yang dah dapat wasiat daripada orang kaya kg pening lalat sebelum ini tak payah terima dah.. huhu

6 Gtau jek:

Ena said...

salam..

hoho..
thanks ye.. bertambah hadiah kite.. lalala.. :)

Hizami Rahim said...

ahha.
boleh buat kenduri la lepas ni.
aha~

Zaidah said...

kena terima dengan rela hati nie orang dah bagi lembu..kena ambik...mahal nie...

Mama Hanim said...

wow bestnya yg dpt lembu tuh.. rezeki2..hehe..
kenduri jgn lupa jemput nya..kuikui2..

Ain said...

macam mana boleh membaca sambil tengok tv erk.....

kelasssss.....

Lelord said...

MUAHAHHAHA SERONOK KENDURI

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in