Terkini dari Sana


Malam td dapat sembang ngan Chenta Hati...Dia dah g tengok umah yang akan kami dok kat sana. Besar gak..bulih guling2, naja men beskal dlm umah skali kot ekekkek... Ade 4 bilik sumernya. Rumah semi-furnished makanya kena beli TV (penting ni aku pun kaki tv), sofa, katil(mmm ni pun penting gak tau)


Skang ni darling dok umah transit a.k.a umah bujang kat Al-Sadd Resident nih gambo ruang tamu

Alhamdulillah umah ni mmg compeni provide kalau sewa ntah bape reganya....

Umah baru kami kat Al-Handasa

Bukan men cantik lagi ruang lif
Nih kat tingkat 5..seb bek ade lif

Ni hall beso kan

Dapo tuk aku men masak2 kena cari resepi kat umah Che' Mat Gebu

Koridor

Dah disediakan mesin basuh

Toilet

Ni la Chenta hati aku

City Centre tempat shopping kot

15 Gtau jek:

sebelas said...

best nya rumah dia :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

Ismaliana Bt Sulaiman said...

best arr omah ko...besarrrrr punyer ekekeke....jgn lupa ea..sblm pi qatar jumpa aku dulu...i've something 4 u n naja yg comei....

Ena said...

salam..

bestsnyerr..
cantek2 semuanya..
tompang gunbira la ye.. :P

Mama Hanim said...

wah2, bestnya tgk umah cmtu.. cantik2 semua.. tahniah ye..

JaJa'Z said...

gilerrrrrr kentanggggg!!!!
lawa tuuuu umah kat sana? bila plan nak ke sana ni? lama ke dok sana? ishh..dah macam minah keypoh dah ni..hehhehe..happy for u lelord..

Lelord said...

Alhamdulillah rejeki kami kat sana...

Is: ok2 ritu Along pun ade kata leh jumpe2 heheheh mkn2 kat umah ko la. Amacam berani?

Jaja: polo darlin tis comin' June, smpai chenta ati pencen dok sna

Siti said...

wau..mmmg cantik n besor rumah tu...dapur tu siti berkenan. klu dpt dapur gitu, mmg rajin la nak masak. heheheh

AYU said...

wah....best best...dapat umah cam ni rasa tak nak kuar da...duk umah je...

zue @ annaleeya said...

beso dapo tuh... best sket nak masak2 kan... hehe... sonotla duk sane nanti...

mummy_ayu said...

wah..cantiknya rumah baru..ikut hubby keja ek kat sana? best nya dapat tgk tpat org

JaJa'Z said...

biar betikkkk..sampai pencen kat sana..? dasyat tu..hubby lelord keja apa?

Lelord said...

Siti n Zue:tu ahhh cam semangat jek nak masak kan

Ayu: mmg kena dok umah je la panas oooo sana..kat sini je pun kdg2 malas kua

Mummy_Ayu: aah En. Darling kije sana, ni tgh x sabo nak ikut

Jaja: technician jek...baru 2 minggu kat sana. sbln ni kat petronas penapisan mlka ni hah

JaJa'Z said...

technician jek..??? ish ish..technician pun sampai ke qatar tu..jgn main2..ahlan wa sahlan la ek dok sana nanti..jgn rindu kat tempoyak belacan nanti dah la ek.hehhehe

Lelord said...

ekekeke akan ku pastikan bekalan belacan mencukupi

larra said...

ye..ye..sediakan stok belacan byk2..n cencaluk segala bagai ..hehe.bestnyer umah diaa santek santek..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in