Kena Tag La Pulak......

Muahahahah pepagi ni bukak blog dh nampak pesanan bespwenn ms kat ITM Segamat sape lagi kalau bukan Lieya Yg Ku panggil Is. So tanpa berlengah gi snap gambo kasut...Almaklum le di Tag berkenaan kasut. Tp Is kasut aku x berderet cam ko pasal ko kan slalu ikut komando g event.

Tapi usahakan gak dan inilah antara kasut2 pujaan hatiku.....












Kasut ni aku suke pakai pasal comfort...baru lagi nih ade la hampir sebulan kot dia dok ngan aku. Chenta hati belikan sebelum dia terbang. Mulanya aku bukan berkenan sgt ngan kasut getah Crocs ni. Tapi lelama jatuh cinta gak


Ekekekeke kakiku termasuk skali ropanya. Ni lak kasut Vincci. Best gak pakai...tapi pasal skang Najlaa semakin mengganas dh sgt jarang le aku pakai. So jadi hiasan!!!



Ni la yang paling aku suke Ipanema....Dia la yang aku sarung tiap kali nak drive. Sangat selesa dan aku ade perasan satu sandal Ipanema yang akan jadi sasaran aku pasni.
Korang tengok kat bawah ni




Dah siap dh.. Skang sape lak yg aku nak Tag ek...
Cegu Jaja'z la pasal tnampak wedges mlm td kat blog dia







8 Gtau jek:

JaJa'Z said...

malam kang jaja buat okeh..hari ni a bit bz...

Ismaliana Bt Sulaiman said...

hehehehe...tq my dear friend...:)

Lelord said...

Jaja: No hal...take ur time
Is a.k.a.Lieya: welcome

Ena said...

aiyakkkkk!!

kene tag nie lagi..huhu..
ena dah jawab dah pasal nie.. nanti leh cari.. rasenyer hr ahad ena dae wat kot.. sabtu ntahh.. hehhe..

suriajingga said...

amboi...byk kasut ko...

suriajingga said...

dah lama aku idam kasut crocs...ishh kena rembat lepas nie...

Lelord said...

suriajingga: che'su ko soh je la bos Rcngan Adik2ku sponsor

Ena: okies nanti g check

dieya said...

hi lelord! i got the same tag!
saja try tengok dari mana asal tag ni, tu yg sampai sini.

Dieya <- Aida <- Jaja <- Lelord

anyways, just saying hi!
salam kenal :-)

p.s. hampr beli crocs yg sama mcm kat atas tu.. tapi tak jadi.. beli pattern lain.. hihihi

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in