SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...


Best btul berblog ni ropanya....dulu mana de aku nak b'blog2 ni. Since Sept 2009 baru la aku create satu blog tu pun pasal aku boring kat skolah. Hahahahha thn lepas kan aku dpt offer jadi Guru Pentaksir Kontrak kat SJKC Jementah 1, nun jauh kat Segamat. Boring bukan bmakna aku x wat kije kat skolah tau. Tapi pasal kije dh siap lak tu aku bukn cam cegu2 len yg ngajor tu.

Hmmmm nak tau ritu aku tkezutt pasal nampak kat followe nama Ben Ashaari. Sape lak mamat ni ek. Biler dh masuk blog dia wow!!!! tatau nak ckp pe. Bestttt i loike (ni bukan nk bodek ek mmg best arrr)

Mlm td masuk blog besspwen aku lieya, aku nmpk dia pya entri nak mintak En Ben jelajah blog. Huhuhu aku pn xmo lepaskan peluang. Jadinya....




SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana.....

✎.......

1. Blog sy ni x smpai setahun jagung lagi tau...lak tu merangkak2 lak nak wat blog. En Ben..saya budak baru belaja.

2. Sangat2 menghargai kalau En Ben dapat bagi komen2 membina kat Blog saya yg x seberapa ni.

3. Nak tambah kenalan leh tukor2 citer...follower En. Ben kan ramai

4. Kalau bulih nak update hari2 supaya kengkawan leh baca blog ni especially En. Hubby yang jauh nun di Qatar.


so pada sesiap yg nak blog dijelajahi oleh Ben..boleh klik link dibawah.

:: ni link blog BEN ASHAARI...sila klik untuk maklumat lanjut ::



5 Gtau jek:

Ismaliana Bt Sulaiman said...

lelaaaa...blog aku dah di jelajah..happy..;)

Lelord said...

huhuhu bagus2 pasni harap En. Ben ni jelajah aku pya. Adehhh penat br smpai melaka

Ismaliana Bt Sulaiman said...

baik2 kat omah tu...sblm tido make sure semua pintu/tingkap b'kunci tau....

Lelord said...

macehhh...mmg kena pastikan sumer konci

BEN ASHAARI said...

er..kan dah buat ?

http://www.benashaari.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-mama-najlaa-punya.html

ke nak yang jelajah blog jer ?

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in