Tiada Kata

Adoilaaaa walaupun tajuk "tiada kata"
Aku tetap nak berkata-kata
Korang pun mesti penah ada rasa yg sama cam aku rasa ni kan
Malas nak hapdet blog ahahhhaha
Ada ke?
Ke korang memang sukaaaaaaaa nak hapdet?
Cerrr citer...

Ntah napa kebelakangan ni rasa tahap kemalasan meluap-luap
Nak kata x ngadap laptop tetiap hari
Bila start je bukak mukasurat blog aku rasa sedikit bosan
Ni faktor usia ke hape ni ek
Nak kata takde mende nak citer macam ada tapi.....
Ntah la
Aku perlukan masa kot
Walaupun blog aku ni takde la ramai pengunjung tapi sayang lak kalau blog berkubur camtu jek

Ayuh bangun segera!!
Kemari kauuuuuuuuuuuu
Muahahahha ni bukan upacara pemujaan tau
Cuma mencari semangat blog yg semakin hilang hehehhee

18 Gtau jek:

Fabulous Me said...

Ngehngehngehngeh.. Malas ye? Ade la ramai pembaca.. Ni slh sorang ni :p

Btw besaqnye ladybird tuh. SUKA!

A'ishah Kamaludin said...

Selalu rasa nak tulis blog tapi bila mengadap je, hilang idea. Turn off terus..

Jgn malas! hehs

Yatie said...

ceria2 selalu Lela, geram tngk Najlaa yg comel tu...ada masa mmng malas nak update dan ada kalanya rajin semacam jek..he3..

Nad @ MamaZakwan said...

saya pun kengkadang tu dtg gak malasnya ;)

beso nye ladybird dia...
aunty nak! :)

QasehSuci said...

chaiyok2...kak...hehe...

Shiela Latif said...

aku pun mals yang amat dah ni ling nak update blog...malaaaaasss sangat. ntah nagin apalah yang dtg...ngadap lappy mmg ari2...nak taip tu otak cam tepu walau pun banyak story nak story..

norhidana said...

ohohohoho...perasaan itu selalu ada kak, tu yg kadang2 tu lama diam tu, lg lah kalu ujung minggu mmg snyap sunyi lah jwb nyer

Kalamhati said...

Nak ladybird!ekeke

kakyong said...

boleh amik time-off sekejap.. no prob.. pastu sure fresh & akan mula gila2 berblog semula..

kakyong pun penah bbrp kali lalui stage mcm ni...

Lelord said...

@Fabulous Me hehehehe semangat tu ntah kemana....

hehehe beso gedabak ladybird beli kat ikea

Lelord said...

@A'ishah Kamaludin ok x malas...akan berblog

Lelord said...

@Yatie insyaallah kak akan ceria

Lelord said...

@Nad @ MamaZakwan auntie mintak la papazakwan beli..nun kat ikea

Lelord said...

@QasehSuci chaiyokkkkkk...semangat

Lelord said...

@Shiela Latif angon ko lain linggg..kena buatan org hahahahha

Lelord said...

@norhidana wah ramai yg mempunyai perasaan yg sama yek

Lelord said...

@Kalamhati hahahha g carik kat ikea

Lelord said...

@kakyong yup perlukan masa...harap2 ok la pasni. tq kakyong

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in