Nak Jadi Ahli Muzik

Heheehee tetiba teringat lak cerita Ibu Mertuaku

Ni hah najlaa baru dapat menda alah ni
Senang aje kalau mintak mesti dapat
Cerr mama mintak..macam2 papa ckp huhuhu sentap mak
Al-kisah kuo g City Center
Pastu melencong jap jat Fun City
Najlaa lak mintak papa spongebob alahhh mesin cam men tikam2 tu ha
Ada la macam jari2 besi utk mencengkam spongebob tu
Tapi swipe banyak kali mesin x jugak jalan
Kalau kat mesia kan token2
Kan sini swipe je guna kad fun city ni
Dah banyak kali coba takleh papa pun ajak le blah
Papa ckp jaja nak spongebob papa leh belikan hahhahaa
See senang je kan

Pastu masuk le kedai yg jual segala mak nenek menan
Ada la spongebob beso skali najla mintak Dora
Tak hingin aku nak belikan walaupun guna duit darling
Takde rupa dora sangat ngeri lak tengok..kemain pelik rupanya
Pastu soh pilih menan lain
Dak kenit ni pun pilih la hellokitty ngan umah2 dia tu
Tapi papa reject pasal dah ada pun cuma lain sket jek
Nampak lak piano ok la kan kata nak jadi ahli muzik
Kaler pink tapi xde gambo beratus gak reganya
Tengok ada lak gitar siap dgn mikrofon Dora
Hah sudah rambang mata kan
Tanya gak ada ke piano Dora?
Dan..........
Inilah hasilnya


Huhuhuhu najlaa memang banyak kali sebut soh belikan muzik
Selalu dia main je piano atau gitar kar iphone/ipad
Skang men la puas2...papa siap ckp nanti jaja main sampai papa tido tau

14 Gtau jek:

Kalamhati said...

hhehe seronok dia..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amboi...sonoknyer dpt mainan baru.

ADEEYA said...

Nak jugak mainan. hehehe. :D

YaYaNsMuM said...

Wah....nanti leh jd musician nie..(^_^)

Cik Ungu Kamila said...

cik ungu pernah dengar bdk2 kalo diajar bermain alat musik, otaknya lebih cepat brkmbang. tp jgn terlmpau asyik saja la. hehe :)

Lelord said...

@Kalamhati hehehe najlaa sonok mama jeles :)

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) tu la berbunyik aje piano ni

Lelord said...

@ADEEYA kahkahkah nak piano dora gak ke yangg

Lelord said...

@YaYaNsMuM insyaallah...najlaa nampak menjurus ke arah art

Lelord said...

@Cik Ungu Kamila wah iyer ke? mama cam berkenan kalau najlaa main violin

mamalieyna said...

best la najla tu..cam arif mintak belikan gitar..mintak apa je anak2 ni, dpt ajerr...hee~

Fabulous Me said...

Hahahaha comel sungguh!

kakyong said...

wah najla dah dpt piano ya.. best nya..

mummy_ayu said...

wah..seronok tu dpt mainan baru....untung anak sorang...sama mcm Ian dulu la..sekarang bila dah berdua, semua kena beli dua..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in