Drama Susu Dan Roti Canai

Agak2 laku ke kalau tajuk drama cenggitu
Drama sebabak aku ngan najlaa pagi ni
Bangun tido mesti laparkan
Geledah isi perut esbok
Jumpa la eggo waffles
Dan juga pancake
Tapi tekak cam x dapat nak menerima kehadiran makanan di atas
Ada roti canai tp cam sangat la malas nak buat sambal tumis
So roti canai kosong dan segelas susu
Jadi la untuk alas perut
Hahhahaha 2 keping yek

Najlaa punya bekpes
Upin ipin, roti canai dan juga susu

10 Gtau jek:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Lela..sedap tu roti canai.HB k.atie pon mcm najlaa suka cicah ngan susu gak :D

Lelord said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ hehhehe kak atie najlaa mkn kosong je..susu tu fresh milk

YaYaNsMuM said...

nyum2...simple,but nice...(^_^)

mamalieyna said...

aduuh susu tak bleh telan..time peknen pun tak minum..roti canai wajib ada sambal, baru reti telan..hee~

tp tgk najla cam best je layan..hee~

Makbed said...

layan pe makan roti canai ngan susu

ADEEYA said...

Makan roti canai dengan fresh milk pun sedapp ahaha *padahal me tk minum susu :)

ADEEYA said...

Makan roti canai dengan fresh milk pun sedapp ahaha *padahal me tk minum susu :)

Chekgu Azrine said...

Roti canai tu nmpk sdp..klu kt m'sia dh mcm zsedap sbb mudah dpt kot..haha

norhidana said...

heheh mkn ngn gule pun sedap kak..
amboi najlaa... ngn upin ipin tu jd sapan

shahdiana said...

comei anak dara tu makan sampai tak sedar kena snap pic

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in