Terbaik Dari Ladang

Nyummmm beso-beso stoberi yg dipetik kat bakang umah ni
Pas cuci stoberi, aktiviti pun bermula
Last year penah buat dah SINI
Melting chocolate la dulukan
Huhuhuhu pastu celup aje

Bersungguh dak kenit makan
Stoberi cekelat ni dia arrr yg mintak
Seb baik milk choc bar mmg ada dlm simpanan

36 Gtau jek:

Citarasa Rinduan said...

pagi2 najlaa buat cik ayu laporr....

wa said...

Bestnyaaaaa strawberry belakang rumah je.... :)

AkmaFaizal said...

wah..sedapnyeee..memang terbaiklah... :)

Sha@Mama Tina said...

engko tanam ke lord?

Nur Hawa Mohd Zin said...

adoyai kak..pagi2 awe dah meleleh air liur tgk pic ni

JaJa'Z said...

akakkk..besarnya trawberry tu...dengan mulut najla pun buah besar lagi...ish..jaja kenkonon tiap2 kali beli strawberry nak wat celup coklat..last2 bedal mcm tu jek..heheh

Salina@IbuAqil said...

Perghhhhh!!! Mama, trliur dh ni.. TQ dear 4 all the wishes & doa.. ;)

Lelord said...

@Citarasa Rinduan aiks tengok stoberi je lapo ek

Lelord said...

@wa ekekekekee tipu jek

Lelord said...

@AkmaFaizal hehehee layan...sedap buah masam manis

Lelord said...

@Sha@Mama Tina ekekeke umah aku ne de bakang umah..sah2 umah bertingkat x jumpa bakang pun depan jek balkoni

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin hohohohoh menyelerakan

Lelord said...

@JaJa'Z kat sini lg beso dr ni pun ada tau

Lelord said...

@Salina@IbuAqil hahah terliur gak ek..g soh em belikan stoberi

kakyong said...

mak aiiihh, besornya stoberi.. buat acik terliur nih... aduh... memang tanam belakang rumah ke... ;)

Lelord said...

@kakyong hehehhe xde la kakyong lela beli..tangan ni panas x hidup nak menanam..serai pun mati je

Nur-nba said...

Perghhh sedapnya... Terliur kami melihat gambar2 ni..

puanbee said...

pesal air liur berderau laju je ni kak ?adoiii nak sikit

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

perghhhhh, mmg terbaekkkk...
fresh tu!
my alya sgt suke strawberi nih,
feeling cam dato t gamaknyer.. ;-p

Cik Sibuk said...

tanam sendiri? waaahh..cantik nye merah dia..

macam makan nini celup2 tapi pakai strawberry..hehee

kie said...

kak memang sedap strawberi mkn ngan coklat yeahhhhhhhh

farz zull said...

aduuh, menggugat nafsu ni...:)

Chekgu Azrine said...

Mmg nmpk fresh je strawberry tuh..nyumihhh!!

ajumohit said...

Bagi auntie satu najlaa!!! Sedapnya strawberry coklat

Izan Ishak said...

aduhhh kak.....beso betul stoberinya tu! tak muat nak masuk mulut najlaa... hehe...

Lelord said...

@Nur-nba hehhee saya tengok balik blog ni pun terliur semula

Lelord said...

@puanbee erkkk lap cepat air liur tu pastu g beli stoberi

Lelord said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ hahhaha kannnn igt tok ti je ada

Lelord said...

@Cik Sibuk ishh idak le tanam sendiri saja wat gempak

Lelord said...

@kie best kan kat egypt mesti stoberi lg beso

Lelord said...

@farz zull sedap ni g wt cepat

Lelord said...

@Chekgu Azrine aah fresh je kalau la ada kebun stoberi sendiri best ni...petik2 aje

Lelord said...

@ajumohit auntie yg dh celup cekelat abis la hehehe

Lelord said...

@Izan Ishak akak nak makan pun kena 2-3 kali geget

IntaNBerliaN said...

besarnya buah strawberry tu.. nmpk segar yg amat..

Cute Mum said...

sedapnya...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in