Hadiah Sesuai Untuk Bayi

Hmmm ape hadiah yg sesuai untuk baby ek
Set baju macam dah biasa kan....

Bottle & Babyfood Warmer
.

Tengah memikir hadiah ape yg sesuai untuk baby 3 bulan
Korang ada idea tak?

13 Gtau jek:

Cik Sibuk said...

salam,

kalau ai paling suka bila melawat baby bagi diaper aje. hoho walaupun hadiah tak glamer, tapi dah tentu parents baby akan suka. Ye laa..kurang beban nak kena beli diaper bulan tu. so bai akan beli 2 atau 3 pack as hadiah.

Tak berapa suka bagi baju etc sebab tatau citarasa parents nye camne..

Myra Jay said...

Apa kata akak beli CD?

Berguna jugak & yg penting boleh simpan lama dari genereasi ke generasi :)

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi ckp mj tu.. try beli cd tu..

Sha@Mama Tina said...

a'ah la lord.. kalau aku pun prefer diapers.. sangat berguna & meringankan beban.

tak pun ko fikir camni.. as parents.. apa hadiah yg ko harapkan org bagi bila dia dtg tgk anak ko.. gitu la lebih kurang.

Tapi kalau kawan rapat..sedara mara.. aku tanya jek apa dia nak..lagi senang..huhu

KuNanGKuNanG said...

bagi pakaian ok kot...adik sy dulu time kawin dah dapat hadiah set pakaian baby..huhu

Lelord said...

@Cik Sibuk wsalam heheheh diapers x glamer ek...tq akan dipertimbangkan

Lelord said...

@Myra Jay hohohoohho cd ek..sblm ni ada dh bagi cd baby2

Lelord said...

@IntaNBerliaN hehee orite cd pun akan ditimbangtara gak maceh

Lelord said...

@Sha@Mama Tina muahahhaha dah tanya pun tp jawapannya x kisah adehhh ni yg lemah ni. plan mula2 nak bg Bottle & Babyfood Warmer tp dh adik aku kata anak dia kan sepanjang hari kat nursery takut tak guna lak

Lelord said...

@KuNanGKuNanG hhuuu anak2 sedara ni mmg selalu dpt baju

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bagi mainan kot?atau brg2 baby..baju 3-5 pasang ke,huhu

Izan Ishak said...

kalau sedara mara biasanya izan bagi duit aje. sekurang2nya boleh dia buat belanja atau sebagai tabungan baby tu sendiri.

kalau bagi diaper cake yg selalu org buat tu pun comel...

Yan Kah Luke said...

Bolehlah cuba lihat kat sini apa hadiah yang sesuai untuk bayi

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in