Mutiara Kata & Pesanan dari Ustaz Azhar Idrus

Hehehehhe ada banyak lagi
Aku amik sebahagian je
Koleksi Printscreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus ( Original )
Page ini ditubuhkan sekadar ingin berkongsi Ilmu yg ada..Page ini bukan dikendali oleh Ustaz Azhar Idrus,jika ada apa-apa pertanyaan,boleh ke page yang dikendalikan oleh ustaz di Ustaz Azhar Idrus ( Original )

13 Gtau jek:

adyna said...

bagus jugak buat mcm nie;)

Izan Ishak said...

berdakwah cara moden... anak2 muda pun suka dgn UAI...

Along Maklong said...

salam ziarah..
maklong pun suka dengan ustaz azhar idrus ni.. nak2 bila berganding dengan ustaz kazim alias..

Lelord said...

@adyna kan...sempoi jek

Lelord said...

@Izan Ishak betul..akak sblm ni x pernah pun nak bukak pasal kawan2 post video UAI ni tp yg menyebabkan nak bukak tu ms dia ngan zizan tu hehehhe

Lelord said...

@Along Maklong maklong..lela pun baru je nak mengikuti ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

setuju tu..sgt mendalam maksudnya..


psst:patutla suami saya tutup lampu masuk bilik..ekeke, tak comel rupanya saya.

Kalamhati said...

asal baik dan bertanggungjawab..kak wan terima je..tutup lampu kena sikit tido..hahaha

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) hahhahaha miza darling kita pun tutup lampu gak

Lelord said...

@Kalamhati betul kakwan tanggungjawab penting

Citarasa Rinduan said...

i like

bab tutup lampu tu setuju.. ahaksssss

Myra Jay said...

Hehee, yg tak tahan ayat-tak comel pun takpe boleh tutup lampu :)

khaidibah shoppe said...

salam...like juga ustad azhar...kata2 sume sempoi tapi bermakna...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in