Piknik Bukan Hujung Minggu

Hahahhahaa selalu org piknik ujung minggu kan
Tapi nak wat camne darling bukannya kije opis hour
Kije syif kan...4 hari kije 4 hari off
Jadi ujung minggu kami ikut suka

Hajat hati nak jogging...kononnya la
Tapi dah yg berjanji nak bawak x bangun
So cancel plan tp tetap kuo piknik kat Al-Dafna Park

Masak nasi lemak je...pastu buat air teh

Berkelah aje la dibawah pokok kurma
Memang dah ada cahaya matahari almaklum dah pukul 9 pagi
Tapi tak le panas pasal skang kan winter

Fokus makan nasi lemak sambal sotong

Posing la kejap hehehhe

Huhuhuhu najlaa soh papa posing tiru gaya dia...adoyaiii

Pas makan najlaa nak main boyan...layan kan aje



10 Gtau jek:

Izan Ishak said...

wahhh...piknik bawah pokok kurma sambil makan nasi lemak. bestttnya kak!

Sidratul Muntaha said...

ahhaa..
unik la mamanajla
piknik bwh rimbunan poko kurma
4on4off?
mcm keje kpl torobang punya shift jer
takper la kan?
coti time semua org gigih keje

Lelord said...

@Izan Ishak heheheh best2 kat mesia selalu berkelah kat pantai aje kan

Lelord said...

@Sidratul Muntaha gitu le gamaknya...ms kat petronas dulu pun 4on4off...tp tang off tu pulun ot kat sini lak time off le kuo jenjalan

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf singgah ziarah..

ps: tertarikk dgn bangunan2 tu.. menarik.. :D

eB ezrin said...

nasik lemak sotong mkn kat obersi... i lioke ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bestnyer!!! nak sikit nasi lemak

norhidana said...

dh lama tak berpiknin sejak ada anak nih...bestnyer... mkn2 nasi lmk sambl sotong di bwh pokok kurma...

sgt suke gmbr akak yg duk main jongkang jongkit tu ahak2

rATu kEBaYA said...

bestnyer piknik.. makan nasi lemak lagi.. sedapnya

kakyong said...

hahahha.. x leh tahan tgk gambor yg last tu... ;)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in