Kerana Dia

Semuanya kerana dia
Sapa lagi kalau bukan buah hati pengarang jantung ni
Skang ni kalau tengok apa-apa kartun kat tv 
segala mak nenek toys peliharaan akan kuo

Ni hah antara contohnya
Baju tido ada kambing biri-biri
Pastu lak kat tv mmg tengah tayang Shaun The Sheep
Laju aje dia berlari dalam bilik amik haiwan peliharaa


Kalau tengok citer mikimos
Miki ngan minimos kena ada gak duduk kat pangku
Lom lagi dengan dragon kaler purple (cerr teka apa) dan 
juga kartun kuning gigi beso (teka gak apa dia)
Hadoiii menan dia je penuh bilik
Camne la mama tak hangin
Kalau sepahkan bilik najlaa mmg terer
Bab kemas je dia malas
Kecuali mama bertukor kaler
Ataupun najlaa terlebih rajin


Camne ek gayanya anak-anak korang menonton kartun kegemaran
Share please hehehehee

- Posted using BlogPress from my iPhone

22 Gtau jek:

Sha@Mama Tina said...

Lord.. cantik arr baju tido naja.. ader saiz beso tak? untuk si montel aku.. huhu

Sari Yusa Ibrahim said...

dragon purple tu Barney dok??

Cho Zila said...

ok sesangatler tu... proses pembelajaran sambil tengok tv... ehmm memang cantikler baju tidur najlatu...

shahdiana said...

kalo anak yana yang pompuan lebih kurang jugak..tapi abis dia keluarkan sekali takde ikut theme ceta dah..yang lelaki pulak baring sambil pusing2 abis satu umah....

Lelord said...

@Sha@Mama Tina along ni ritu pada ekspo tp dah tamat dh seminggu je skang kat UAE x silap banyak le negara2 yg jual barang2. Baju najlaa 3 pasang QR100 made in china tapi kain ni best dan tebal.

Hehehhe Mesia pun ada company kat cheras jual produk tuk bersihkan dapur, cermin, lether hehhe aku terpengaruh gak nak kilatkan dapo

Lelord said...

@Sari Yusa Ibrahim muahahhaha tepat skali

Lelord said...

@Cho Zila kan..kan... lg 2 pasang gambo hello kitty n spongebob

Lelord said...

@shahdiana hahahha sama je ek perangai budak2 ni

Salina@IbuAqil said...

mama, mana beli timmy time nye patung tu.. nak cr utk Aqil itu katun feberet dia.. ;D

Lelord said...

@Salina@IbuAqil boleh2 nak beso mana?

norhidana said...

alamak...comeinyer patung shaun the sheep tu kak... comei banget...

ehheheh... kang beso skit blik najlaa tak muat dh...penuh ngn anak patung

Marsha~ said...

babe.. mahal tak patung shaun the sheep tu... qila mmg nak sgt tp sini takde jual lah.. kalau aku kirim boleh ke?? huhuhu

Mila@Rimbun said...

anak saya yg dah 10 tahun tuh pun lebih kurang ler mcm ni.. tp sibuk ngan buku2 dia, sekali keluar berlambak, pastu malas nak simpan, kalau takat ckp takdenyer dengar, tapi kalau keluar hanger tuh baru ler cepat2 bangun. kekadang TV buka tp baca buku cerita, aduhaiii...

Chekgu Azrine said...

chomel je anak awak lelord..

salme said...

kat mane nk beli patung timmy tu.saya nk beli juga tuk anak .

Lelord said...

@salme beli kat doha, qatar

salme said...

boleh tak kita nk kirim belikan.baper erk hage nyer

Lelord said...

@salme salme cerr tengok kat entri ni

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2012/01/hehehhehe-cuci-mata-yek.html

salme said...

ok.salme dh tgk.nk kirim yang timmy pakai puting tu.yang sebesar mcm anak lelord punyer tu.bape ye hage dia.lelord nk balik msia ke nanti

Lelord said...

@salme yg macam najlaa punya tu dh xde, lela beli masa 2010 dulu, yg ada skang ni cam kat link yg kita bg kat atas tu. yg berputing tu dlm ada bantal rega.

najlaa punya ni kecit je size dia compare yg baru2 kuo ni beso sket. balik mesia 17hb. 2-3 hari lepas cam ada nmpak yg puting tp yg lekat kat keta kecik lebih kurang cam najlaa punya tp bulu dia cam x bape kualiti la yangg, rega x silap dlm QR40 kot. kalau nak lela belikan sempat lg

salme said...

ni emel salme : ciknurkasih@yahoo.com

beli yg biasa pon takpe.asalkan dpt.agak2 hage dia brape yer.memang nk sgt2 lela.huhuhu

salme said...

salme dh reply emel lela.dpt tak

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in