Yahooo Dah Ada Photobook

Hehehehehe suka sgt
Walaupun lom dapat tengok depan mata & pegang
Takpe2 sabar....
Januari tahun depan balik la kan
Tercapai gak hasrat hati nak ada photobook
Semestinya order dari KedaiGambarKami maceh yek Cat
Bila la agaknya nak buat photoshoot kan
Dapat g tempat cantik2 best gak ni


23 Gtau jek:

Kalamhati said...

waah diriku teruja tgk..nak kena buat gak ni..pic melambak2..hehe

mommyYen said...

hihi..cantik ye ling..sukaa ai tau..

zoe said...

cntiknye kak. skang ni semua benda leh buat kan kak??

CatlinaFly said...

balik BP/JB nanti contact ler.leh photoshoot hihi..(tapi lepas sy abis pantang hehehee..)

Lelord said...

@Kalamhati apa lg kak wan order la

Lelord said...

@mommyYen hehehe ai pun suka tau

Lelord said...

@zoe aah tu la...x sabar nak tgk ni

Lelord said...

@CatlinaFly hehehe insyaallah

~JumA~ said...

Kak...nk order cmner....mmg sgt2 teruja ni....dh like dh page tu...sy budk baru belajar....kikikiki

alinac lover said...

comel nyerrr

Lelord said...

@~JumA~ hehehhee yek pn juma...yg akak punya ni akak order ms promo, reha asal RM129 x silap, just email ke kedaigambo

Lelord said...

@alinac lover hehehe akak ek yong yg comel

Puan Kutu said...

best2..boleh buat kenangan..

Lelord said...

@Puan Kutu kan...nak cuci2 cam leceh lak so photobook lg senang

Mama Hanim said...

mmg cun.. best tu..

IntaNBerliaN said...

bestnya!!! teringin gak nak ada photobook camni.. cantik..

mimie.. said...

wahhh..best nye..berapa harga nak nak tempah photobook ni kak??teringin sangat nak wat..cantiknye gambar2 dalam tu :)

Lelord said...

@Mama Hanim hhehehe best kan...mmg dh lama nak buat tercapai gak

Lelord said...

@IntaNBerliaN ape lg ina tempah la kat http://kedaigambarkami.blogspot.com/

Lelord said...

@mimie.. ms akak tempah ni ada promo, harga biasa utk 20 pages cam akak pya ni RM129

meh terjah kat http://kedaigambarkami.blogspot.com/

mamalieyna said...

waaaa bestnyer..menarik~ cam nak jugak jee...

Lelord said...

@mamalieyna order la..nanti dah ada bby baru lg best gambo berempat

wan nurul hezrina said...

aah gambar berempat mmg syoook..cumil pic2nie

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in