Donut Ball Yang Merekah

Kahkahkah...hadoiii la cam nak guling-guling aku gelak masa nk wat entry ni
Hajat hati nak menggumbirakan dak kenit najlaa
Kunun nak buatkan donut ball
Doh cam lembut jek ni...tapi bila goreng kemain merekah dah macam apam mekar lak
Untuk pengetahuan aku mmg tak penah menjadi buat donut wakakkakaka
Aduhaiii nape la gaknya merekah ni kan
Lembut mmg la lembut tp macam ada yg tak kena
Macam kurang kembang pun iyer jugak
Sapa terer buat donut share ngan aku yek
Resepi donut ni aku amik kat blog Kak Dayang
Ni tengok cantik gebu je donut ball Kak DJ
Hmmmm xpe aku xkan patah semangat
Walaupun tadi najlaa cakap..."eiii mama x sedap la"
Uwaaaaaaaaa 

13 Gtau jek:

ajumohit said...

aju pon tak pernah buat lelord, lama2 nnti mesti hang terror punya hehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sedap je nampak donat tue...

ain dzaya said...

lembut tak isi dalam?

Citarasa Rinduan said...

peeh..........................

terbaik

Lelord said...

@ajumohit tu arr smlm ms 1st adunan tu mmg buang cenggitu jek pasal x masuk telur ngan majerin huhuhu. pastu nak sedapkan hati buat lg skali t tu arr merekah la pulak

Lelord said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah nampak je cam sedap...tp x sedap huhuhu najlaa dgn jujurnya gtau x sedp siap luahkan balik tu adehh

Lelord said...

@ain dzaya lembut tp mcm terlalu padat x mcm gambo donut kakdayang tu

Lelord said...

@Citarasa Rinduan hasihhh lom terbaik lg ni la ayu..x sedap kata najlaa

Mamamya said...

huhuhuuuu...xper2 jgn putus asa...blh try lagik tu...

IntaNBerliaN said...

hihii jujurnya la najla... x amik ati ibu dia lgsung... hehee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

janji sodap...miza pun buat mlm td..dpt 3menu, donut ball, roti sausage kukus dan berger m'sia.

mesti najla suka mkn..rajin nyer lela..nak kek cipon!!!

ain dzaya said...

xper sis..pasnie ley cuba lagi..make sure ank ckp..nk lagii.huhu

wan nurul hezrina said...

nampak shedap..nurul roti2 nie tak pernah buat lagi..nnt nk try

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in