Uwaaaa Ape Aku Nak Wat Ni????


APAKAH MAKNANYA NI???

KORANG...TOLONG AKU

SIANG TD OK JEK...NI APE KES



Warning: Visiting this site may harm your computer!
The website at lelord-mamanajlaa.blogspot.com contains elements from the site hanieliza.blogspot.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for hanieliza.blogspot.com.


21 Gtau jek:

Sha@Mama Tina said...

huh!! mana ko dapat nih? lom pernah kena la lord tapi aku ada byk kali nak gi blog org..kena mcm ni..aku mmg tak proceed la..

apa menda jek yang terbaru ko buat? cuba trace balik.. ke tanya2 dgn kwn2 yg expert bab2 nih..kat blog ni ada ramai aku rasa..

Hizami Rahim said...

wah.
tak tahu pulak.
hurm.

nieda said...

sory lah my dear, tak tahu plak..

mummy_ayu said...

ayu pun tak pernah lak kena mcm nie..kenapa ek???

Marsha~ said...

maybe dr gambar yg kau upload kot... tu jelah aku rasa.. next time seblm transfer gambar scan dulu.. aku pernah gak jumpe nk kat mana2 blog tp aku belasah je proceed...

Gen Fujita said...

dari apa yang saya faham, blog ni mungkin ada link ke blog yg dinyatakan iaitu hanieliza.blogspot.com, blog tu pulak disyaki ada elemen malware etc, saya rasa ni mungkin ada kaitan dengan innity, banyak blog yang host innity kena macam ni.

~~Ciklinn~~ said...

ciklinn tak pernah kena tapii skrg byk giler org yg kena.. takottt.... ada buat link ke geng blogger tak? sbb dorang pun kena camnie... save templete ni... buat back up yerk..kalu jadi apa2 leh cover

Adyshariz said...

lela..lepas baca ko punya n3 ni, aku pun kene la pulak, smalam ok jer, lepas upload picture raya ..abis kene dah..huahhh

Lelord said...

@Sha@Mama Tina along sblm ni klau aku g blog kgkawan yg appear warning tu aku mmg x proceed

Lelord said...

@Hizami Rahim huhuhu seb bek bukak pepagi ni dh ok balik...cemassss

Lelord said...

@nieda hheheheh xpe dah ok. tp ms kgkawan sumer masuk blog ni ok ke?

Lelord said...

@mummy_ayu hehehe dia sj nak wat klako ngan lela kot

Lelord said...

@Marsha~ aku mmg sntiasa scan dulu. Cehhh da shj nak test aku la gamaknya ni

Lelord said...

@Gen Fujita iyer kot smlm akak mmg ade masuk cari resepi hahhahaa

Lelord said...

@~~Ciklinn~~ aah kan cam kes geng blogger ritu..tp dh lama dh buang

Lelord said...

@Adyshariz ekekekek sj nak test kite kot...cemasss jap

mamalieyna said...

issh nape yek,..taktau la pulak..tk pernah jd camni..nk tolong pun tak dapek ler..huhu..hope dpt settlekan nnti!

Nia said...

kena bagitau tuan punya blog tu. try masuk blog dia, nanti dekat warning tu akan inform, apa yg ada dalam blog dia dah kena infected. dia kena remove blog yg terlibat tu.

Entri Terkini: Kenapa aku tak dapat BW?

Lelord said...

@mamalieyna tadi jaja gtau soh remove blog hanieliza...pastu ok dah ni

Lelord said...

@Nia ramai gak rakan blogger yg kena camni. tp pas remove mana yg terlibat ok dah

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lebaran Lela,

Sweetie ada juga nak masuk blog seseorang tu tak boleh, tertera warning cam ni, so Sweetie tak jadi la BW. stop dulu gi website tu.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in