Abis La...Gigi Dak Kenit Aku


Mlm tadi pas buka kitorang kuo

G carik ape yg nak dibawa balik

Ade la gak souvenior tuk org2 kampung hehehe


Dan tak disangka2 lak dak kenit aku ni leh tersungkur

Adoyaiiii

Memula tu tak nangis

Tapi pasal aku yg over panik...najlaa pun start le melalak

Adehhh mau aku x panik aku nmpak bibir dah berdarah

Pastu lak cam ade secebis putih kat lidah dia

Uwaaaaaa

Gigi dak kenit patah sipi

Alahai...abis la gigi dinosour najlaa

Nak raya ni...

Aku ngeri gak takut bengkak ke molot dia yg sentiasa berkicau cam burung

Dia pun cam perasan something wrong ngan gigi

Kejap2 dia pegang gigi

Pastu cakap...mama gigi naja sakit

Then dia ckp lagi..nanti naja nak tunjuk gg kat nenek..atok...

Muahaah sumer nama la dia sebut

Ciannya....anak mama






18 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

patah macam jenis najla ni memang tak tumbuh..melainkan patah penuh gigi tu...heheh..gigi raya

Ena said...

alolorrr.. ciannye najlaaa.. nasib baik sikit je tu..

Danial Ikhwan Jaafar said...

perghh..adik saya darjah 1 baru patah satu gigi. gigi susu la, dah longgar.

AYU said...

selamat hari raya utk lela sekeluarga..nampaknya najla berhari raya ngan gigi yg sompek la ye...x pe la..gigi susu, bole tumbuh gagi lain nanti...so, selamat pulang ke kampung.

Marsha~ said...

adussshhh... takpelah nasib baik tak tergiget bibir tu lagiiiikkk sakit... takpe, nanti tumbuh gigi kekal. cantikle balik...

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin cian dak kenit kan...hahahaha pakai gg "pelesu" la nanti

Lelord said...

@Ena seb bek sket...senyum pun cun lagi hahaha

Lelord said...

@Danial Ikhwan Jaafar aduahiiii ngilu...

Lelord said...

@AYU mecehhh ayu...selamat hari raya tuk ayu gak. x sabo nak balik ni

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...kalu dia nak pakai gigi palesu tu

EiJa ZaQuaN said...

hehhe..sib baik xde pape..still manis lagi..

Shiela Latif said...

najla ok jer aku tengok tak sedih pon...awt hang sedih sangat nie lelord...ekekeke...comel sungguh dia gelak tuh :)

il ya na said...

haha mcmne leh t'sungkoq plak si kenit tu..adoyai..

Lelord said...

@Marsha~ huhuhu dh le gg jarang2 pasni kena pakai braces la

Lelord said...

@EiJa ZaQuaN hahaah manis macam mama

Lelord said...

@Shiela Latif mau aku x sedih...gigi dinosour adalah aset najlaa hahahhaa

Lelord said...

@il ya na hahahah tatau la...dh le time tu dia heboh sok akak bukakkan lolipop...hmmm xsempat makan pun

Sha@Mama Tina said...

alahai ciannya...camner boleh jatuh ni..len kali hati2 k..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in