Jom Makan Raya Lagi


Alhamdulillah selesai dah majlis raya aku

:love:

Bukan wat besar2an pun..

Aku ajak kengkawan kat area umah ni jek..6 famili je

Majlis mula 2 petang...lepak2 makan2...

Meriah uols!!

Huhuhuhu aku punya menu pun yg paling simple
Buat soto jek...nasi impit n bihun
Buat skali begedil daging...sambal kicap penting okey
Muahahaa daun sup aku mintak member atas umah
Semalam aku carik xde lak...seb bek daun bawang ade

Buah2an pun ade cuma tembikai ngan oren
Air tuk tetamu sirap limau
Teh limau panas pun ade

Ringkas jek menu aku..
Ekekkee karang nak masak yg dasat2 takut x menjadi


Layan aje la gambo2 ni yek
:ayuk:

Dak kenit ngan mangkuk bihun soto



8 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

kat doha kak ek? wah meriah ek..ramai gak Malaysian kat Doha

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin aah ni kengkawn kat blok yg sama ngan akak n blok depan...huhhuuu itu jek msian yg ade kat apartment kami ni

Kyuubi_85 said...

biar simple janji sedap :) si comel pun meratah bihun soto ke?

Poyaty said...

owhh, x penah dgr begedil daging. slalu ayam je. mesti sedap eh kak :D

Sha@Mama Tina said...

Wa..bestnya..umah ko da jd mcm kedutaan plak ek..hehehe

Lelord said...

@Kyuubi_85 huhuhu aah...dia x suke nasi impit

Lelord said...

@Poyatysedap...hahahha sndiri masak kena la kata sedapp, ni akak malas nak beli daging kisar guna jek daging burger..tp hasilnya mabelesss

Lelord said...

@Sha@Mama Tina huhuhu cian kat kgkawan yg x balik raya...so buat le makan2. Ritu dorang yg x balik mesia pas solat raya dorang g embassy

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in