Adoyaiii Menitik2 Airmata Aku...


Tadi masa singgah blog Aishah a.k.a Ratu Kebaya

Baca n3 pasal buang bayi...

Aduhaiiii

Menitik2 airmata ni

Aku tengok dh byk picca dlm FB Jidin Giding snap


Nape la weiii buang bayi...

Men sangkut lak kat papan tanda "BERI LALUAN"

Kalau la paper bag tu koyak...

Berdentum bayi x berdosa ke bawah

Aku dah tak tahan ni..

Emo yg amat sgt



Aduhaiiii
Orang lain punya la susah nak dapat anak
Binatang pun sayang kan anak...aku tatau la manusia jenis ape ni
Uwaaaaaaa
Sedih sgt ni


10 Gtau jek:

BIONIC WOMEN said...

lelalelord:
tulah saya pun sebak giler baca citer ni..hhuuhu..
den ni haa, dah berbulan2 mencuba nak anak oiiii...x dapet2, enkau sonang2 jah pi buang...huhu

Sha@Mama Tina said...

memang betul2 giler kan dorang nih. makin menjadi2 dah sejak dua menjak nih. geram betul la..tak nak jgn la buang sana sini..laman umah aku ni beso ha kalau nak buang baby pun..

rATu kEBaYA said...

tulah mmg sedih lelalelord.. petang semalam satu hari asik dok tatap muka baby tu..

miss mumun said...

Comel baby tu..
tak patot die buang merata2..
bg la kat org yg xder anak ker..

EiJa ZaQuaN said...

eija pun ade baca kisah ni kat n3 rakan blogger lain..mmg sedih..cian sgt kat baby tu..knape la org yg mmbuang bayi ni xde perasaan lgsung..kita yg xsmpai hati tgk baby..mmg eija tgk gmbr baby ni rasa sayu sgt..

Lelord said...

@BIONIC WOMEN hmm tu la kan...dorang ni cm xde ati perut..smpai ati wat camtu

Lelord said...

@Sha@Mama Tina tu la...x paham aku...kalau oyer pun letak la tempat yg elok sket...aduhaiii au x dpat bayangkan kalau paper bag tu koyak n jatuh

Lelord said...

@rATu kEBaYA tu la...lela pun siap share album tu kat FB..darling pun dok bebel2 biler tgk gambo tu...sedih sgt :(

Lelord said...

@miss mumun btul2....at least letak la depan umah ke...masjid ke...alhamdulillah bb tu selamat wpun digantung2 camtu

Lelord said...

@EiJa ZaQuaN tu la lela pun sedih sgt ms tengok gambo2 tu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in