Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)


Dasat ooo visitors dah cecah 400,000 orang
Hehehehh aku pun salah sorang pengunjung la tu..cari idea nak masak
Lak tu annivesary menjelang November
Makanya adiah pun best la
Hip..hip..hoorayyy kalau aku yg menang la kan
Meriah uols...
Jom join contest Kak Ina KL

Ni picca open house yg aku wat pada 17hb Sept @ Al-Handasaa, Doha
Layan aje yek gambau darling n tetamu...
Kompom la gambau aku xde pasal aku yg snap

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz, beautifulnara, nurazzah dan darkbatman



1 Gtau jek:

kak ina kl said...

salam dan terima kasih sebab sudi join contest akak..

rasanya lulus...nanti akak letak link kat side bar sebelah kanan..

tang sponsor tu kenalah edit kalau ada sponsor baru yer..

kamu ni sekarang stay kat mana..overseas ker?

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in