Alhamdulillah...Selamat


Bye..bye Malaysia....
Jumpe lagi Febuari depan yek


Flight kami 16 Sept @ 2.40am
Hehehehhee masa melelapkan mata kan
Kalau dapat tilam lg best
Dak kenit mmg tido sepanjang perjalanan
Masa nak landing baru dia jaga
Aku lak tido2 jap jek

Sampai doha kul 5 pagi bersamaan 10pagi waktu mesia
Amik teksi terus...
X sabo nak sampai umah
Ade misi yg perlu dilaksanakan

Ekekekke...abaikan jek lobang idung aku yg beso tu
Ni la saat2 yg aku tunggu

Bestnya dapat tido...
Walaupun atas carpet jek
Yang penting ade bantal
Tido dari kul 6pagi smpai 11pagi

Tu luggage pun depan pintu jek lagi
Beg beso kaler hitam tu penuh bahan kering...48kg
Segala macam bahan ade..
Beg kaler cekelat tu kerepek2 yg dibeli kat Pt Raja
Hehehehhe ade beg baju kecit jek...xde dlm gambo
Rasanya kat tepi beg cekelat tu
Tu lagi beg lappy...bawak jek balik tp x sempat on9
Huhuhuhu kat atas kerusi tu beg susu dak kenit

9 Gtau jek:

JaJa'Z said...

uik..dah balik doha rupanya..kejap jek kan dah balik semula ke sana..jangan nagis2 tau..gi makan kuih2 raya tu..

Lelord said...

@JaJa'Ztu arr pasal jap jek..janji balik raya

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis

syukur dah sampai qatar

wow 48 kilo..berapa eik kena caj?

mamalieyna said...

uuuh terasa kepenatannya..! alhamdulillah selamat sampai ye..jap je kan rasa beraya..apa2pun dpt beraya jgk with family best la kan..^_^

oooh smpt soping kepek kt prt raja ye...eina tak perasan ari tu blk pontian soping kt ne kepek tu..tp yg pasti, area umah mertua kt parit pnjang ^_^

selamat hari raya!

Lelord said...

@Siti Ruhayu Ab Rahmanxkena caj pasal ade priveledge card qatar airway..lagpun kamikan bertiga. Sorang 25kg kalau 3 org 75kg. tp tu baru satu beg 48kg

Hizami Rahim said...

alhamdulillah.
;D

mummy_ayu said...

dah balik dah..rasa kejab jer..mesti mcm tak nak balik je kan? apa pun syukur selamat semuanya...

EiJa ZaQuaN said...

Alhamdullillah..jnji dh selamat smpai..

Nur Hawa Mohd Zin said...

dah sampai doha akk...kejap je cuti ek...memang penat betul tu..hehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in