Aksi Najlaa @ 5th Birthday Adam Harith



Semalam 26 Sept, kitorang g besday Abe Areh

Seperti biasa dak kenit mmg excited bab2 besday2 ni

Dari umah ni dh mantapkan vokal ekekekke


Majlis start kul 4.30 petang waktu Doha yek kengkawan

Kat Mesia dah kul 9.30 malam


B'day boy ngan kek Ben10
Huhuhu kalau boy aje kompom ngan si Ben ni kan

Huhuhu ni tgk 2 org budak yg dah x sabo...
Sabar ek najlaa...besday najlaa just around the corner aje
Aku plan nak wat gak besday dak kenit ni
1 Okt sempena umo dia 3 tahun
Jemput la yek ke rumah



Makan time.....


6 Gtau jek:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Amboi najla.. Bkn main lagi dia bertopeng2 segala.. comel bebenor.. ;o)

EiJa ZaQuaN said...

heheh..biasa la bdk kecik mmg excited tunggu dpn kek..zaquan pun sama ..kalo bole dia yg cbuk nak tiup lilin..

ohh..x lame jerk la lg b'day najlaa ye..happy becoming b'day ye najlaa..

mamaaerish@eb said...

bestnyer... meraih sungguh... kalo dkt leh join sama... hik3

Lelord said...

@Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil hehehhe comel cam mama lalallalaa

Lelord said...

@EiJa ZaQuaN macehh auntie eija

Lelord said...

@mamaaerish@eb tu la pasal the more the merrier

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in