Aku Nak Tayang Gak



Huhuhuhu bahang raya makin terasa ni
Tik..tok..tik..tok..
Arini jumaat..pastu sabtu..
Hahahahha ahad just around the corner
Lalalalallala


Aku pun nak tayang baju dak kenit yg x seberapa ni
Xleh beli byk2...karang bajet tuk aku lari
Jusco ngan Mahkota Parade pun cam melambai2 jek

Beli baju raya kat sini 2-3 lai jek
Erkk cam nak tercekik..mahal oooo

Aku suke baju ni
Baju ni pun aku suke
Cam ala2 baju skolah budak Jepun


Suar jean ngan blaus


Hehehehe kasut jek x beli lagi...sabo ek dak kenit
Aku pun nak beli gak...
Baju kurung pun xde lagi ni
Darling sila sediakan duit yek
I U

12 Gtau jek:

Ena said...

cantik baju najlaa..

Marsha~ said...

wey.. sana sepatutnya baju macam NEXT, babygap, ngan mothercare murah2 ape... kalau sales lagi murah.. kwn aku yg duduk akt arab bukan main shopping gila baban sampai aku jeles tau... sana tak sales ke skrg????

Lelord said...

@Ena huhuhu

Lelord said...

@Marsha~ hahahah ritu mothercare ade sales tapi aku x kenan....lak tu time sales time tu la dak boy kije..huhuhuhu geremmmm

suamihanyisterizuki said...

uuu meriah ry najla yer...tp kan betol la tgk mmbe2 anak pompuan mmg sronok nk beli bj bj nih...

BIONIC WOMEN said...

cantik ler blouse najla tu..berkenan betullll

Nur Hawa Mohd Zin said...

comel nye kak..suke yg skirt tu..comel sangat...wah raya sakan dia la ye? lama akak balik malaysia nanti?

Lelord said...

@suamihanyisterizuki heehhe baju anak pompuan mmg ade mcm2 compare tu anak laki

Lelord said...

@BIONIC WOMEN huhuhhu kalau ade baju tuk dewasa...kompom dh beli kan..kan..

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin aka pun suke...akak cuti smpai 16hb jek

Nur Hawa Mohd Zin said...

hehehe..awe 9-19..lalalala

JaJa'Z said...

lawa2 ek.baju dak kenit...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in