Meh Sini Nak Kabo.....


Sila2 masuk sumer

Ni hah nak kabo...aku masak tp x lengkap daaaaa

Huhuhuhu tu pun nak citer kan


Adoyaiiiii ingatkan ade tomato

Tengah syok2 masak bukak peti'es xde ropanya mende dicari

Sambil2 jengah FB member atas umah lak tanya

Meh tengok ape menu aku rini....

Ni ayam yg aku dh perap 2 jam

Tunggu masa nak masuk oven


Taadaaaaa

Nasi Carrot Shawarma Ciken...
Tapi x lengkap pasal xde tomato
Tomato tu nak wat sos benonya
Blend tomato ngan lada merah or ijo
Oleh krna xde aku perah jek lemon kat ayam tu
Rasa arr masam2 sket
Yang penting....SEDAPPPP


11 Gtau jek:

JaJa'Z said...

uish...dasyat2 menu akak skang ek..international gituuuuuu

Hizami Rahim said...

wah.
sodapnya!!!
:D

mama rifQy said...

beshh nyaaaaa!!

~ Lady ell ~ said...

ingat nk bg resepi...:(

Lelord said...

@JaJa'Zhuhuhuhu

Lelord said...

@Hizami Rahim sodapppp kat tekak akak le...

Lelord said...

@mama rifQy huhuhuhu cuba la buat

Lelord said...

@~ Lady ell ~ ekekkekke resepi?? alahhh shawarma tu tu mmg ade rempahnya...akak perap je. Hiris2 ayam, cincang bawang n patutnya cincang skali tomato. perap 2 jam then masuk oven.

Nasi carrot tu lak, tumis jap 4 sekawan tu, hirisan carrot pastu goreng beras jap... masuk susu sket then masuk air masak dlm rice cooker cam biasa. Dah nak kering sket nasi tabur daun ketumbar

Nur Hawa Mohd Zin said...

menu akan mengancam skunk! kelaparan yang bertambah2 ni kak..heheh

rATu kEBaYA said...

sedap tu menu ni.. nama ayam tu cangih ye.. kalau boleh post kan best

Sha@Mama Tina said...

wo dasat... mcm sedap je lord..nnt aku nak try jugak la..hahaha

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in