Saya Pengguna VCO & Collagen Catalyst

Muahahhahaa tajuk entri macam mau buat promosi besar-besaran lak 
Hah sapa pembaca blog aku pengguna VCO sila angkat tangan
Best tak?
Apa kesannya?
Korang puas hati?
Aku mencuba VCO softgel ni start bulan September, selepas raya la
Masa tu ada 3 botol je untuk 3 bulan 
Lepas tu order lagi sampai la ke Doha bulan Disember 2011
Parcel yg sampai ke Doha ni ada sekali dengan collagen baru nak cuba yek
Thanks ye Jieda
Almaklum semakin muda kan kena la ada supplement hehhehe
Masa ni aku rasa ton kulit muka semakin sekata...hahaha perasaan agaknya
Perasan dan berangan itu perlu uols

VCO tu aku telan 2 biji pagi sebelum sarapan
Collagen lak waktu malam
Koyak je sachet, boh dalam mulut isap2 kemam2
Minum jus...minum ngan air suam pun boleh

Kadang-kadang time nak tidur malam tu aku sapu softgel ni kat muka
Alahhhh 2x semiggu
Cucuk je ngan pin, picit & sapu
Memang ada bau minyak kelapa yek
Tapi kejap je dah kering xde bau
Cuma tepek pelembab dengan bedak je, lipgloss...siap!!
Aku bukan reti pun pakai foundation huhuhu
Godaan nafsu mmg kuat beli je BB cream pakai skali dua
Pastuuuuuuuuuuu ke laut malas ahh hhehehe
Memandangkan aku balik cuti-cuti Malaysia 
borong aje la VCO softgel tu untuk 6 bulan
Collagen cuma stok 2 bulan je
Kenapa tak sampai 6 bulan??

Hmmmm aritu kan aku ada buat entri pasal adik Najlaa
So kalau pregnant untuk awal2 ni tak sesuai makan collagen
Tapi uwaaaaaaaaa sedih
Nanti la stori-mori
Ni lak stok Coklat Minda untuk Najlaa
Aku cakap vitamin a.k.a ubat coklat ni boleh makan 2 biji aje
Seb baik dia sangat mendengar kata
Kalau x mau sekotak tu kejap je setel



28 Gtau jek:

ch@ said...

ooo itu ye rupa coklat minda. kita baru order utk auni dgn baby sitter dia.

Lelord said...

@ch@ najlaa suka je makan..tp akak sentiasa ckp ngan dia 2 bijik aje tau

Jieda said...

gambar yang terbaru tu nampak lebih berseri..gara2 vco dan pembawakan juga tu :)

Ena said...

kat sini susah la nak jumpa coklat minda... jenuh cari tak dekkk je.. kena order online jugak...


najlaa bakal jd kakak? wahhhhhhhh.. best ni klu betul.. Tahniah.. irfan jugak masih pegang status sama.. huhu

dieya said...

kak lela still kat mesia ke? kalu dtg kl call la, kita lepak2 ya!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

saya, saya pembaca blog awak yg amek vo.. hahah..
tp x amek lg kolagen tu, dlm proses..

sama la ngan alya, sbrg ubat ke hape taley sebut ubat, kena sebut vitamin baru budak tu makan.. ;-p

eh, ape cer psl bkl baby..?
nnti share crite yer..

Lelord said...

@Jieda hehehhee tima kaseh..nanti kita order lagi ek

Lelord said...

@Ena on9 aje Ena

hehehehe kena usaha lebih giat ni ena, irfan nak kawan gak

Lelord said...

@dieya alahai dieya akak smpai dh doha 6hb ritu... insyaallah ada masa nanti kita jumpe

Lelord said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ wahhh pasni leh guna collagen lak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg ada perubahan..best nyerrr..nak cuba gak la.nnt nak beli ngan mira hussin.

najla nak dpt adik?stori sket la

norhidana said...

uwaaaah.... nmpak berbeza akak tau...

aduhla rajin nyer akak, dana nk mkn supliment pun pyh

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) hehehe cuba lingg

Lelord said...

@norhidana alaaa dana akak ni kan dah semakin berusia cewahhhh kena la ada supplement

Ummi Hanie said...

k.lela..gojes la pic latest ni.. cewahh... ;)

sy pun cdg nk borong coklat minda

Mamamya said...

aku nak try VCO tp tgk azie makan dulu jerawat naik mencanak seram aku... :)

tiefazatie said...

wah..cun2...hee

Shiela Latif said...

bila alh aku lak dapat merasa kologen2 ni ling?...teringin lak akuuu uwaaa

Lelord said...

@Ummi Hanie hehehhe gojes ke? kembang kuncup dh idung ni

IntaNBerliaN said...

oo ada jugak coklat minda yer.. baru tahu, ingat kismis minda je..

Lelord said...

@Mamamya cam aku ckp td maybe azie ada lah mkn ape kot..jom try

Lelord said...

@tiefazatie tq ifa :)

Lelord said...

@Shiela Latif lingg collagen catalyst ni kalau peknen leh mkn

shahdiana said...

btoi la ada perubahan..nampak gambar tu muka lebih tegang & sangat berseri...

Lelord said...

@IntaNBerliaN hehehe adaaaaaa rasa mmg mcam cekelat rupa paras cam M&M

Lelord said...

@shahdiana jom la cuba vco

nor hazirah said...

salam. nak tanya, collagen sesuai untuk umur 22 ke?

Lelord said...

@nor hazirah wsalam hazirah...xde masalah jom la cuba

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in