PSP Gajet Baru Najlaa

Hehehehhehe ok tak?
 
Sibuk je nak game
Jumpe kat Carrefour, Villagio
Tapi bukan yg cam gambo kat atas nun
Hehehehe gambo bawah ni
Ekekekeke QR20 aje
Tak kose aku nak beli game mahal-mahal
Tapi dapat yg ini pun najlaa dah happy


7 Gtau jek:

Marsha~ said...

hahaha.... lumba kereta ek Najlaa.... Zaki dulu konon beli PSP utk Ariq, sekali dia yg banyak main kat rumah.. pastu skrg dia bwk naik kapal.. hampeh buruk siku betul

Anum said...

PSP memang best sis
leh hilangkan boring :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

dah dapat games baru....suka najlaa..ibu boleh tumpang main lepas nie...

Sari Yusa Ibrahim said...

ni sape main lebih ha??? hehehe

norhidana said...

cun... kire sesuai utk najlaa
pasni jgn mama dia lak yg bz main heheheh

Salina@IbuAqil said...

ok ler tu kak..
kak, si Aqil dah tanya ina..
"Ibu!! Ibu TIMMY TIME mana?!"
adoi!!!
Dah dia nak cr ibu si Timmy Time dia tu pulak kak oiiii!!
Mana nak carik!!

naynab said...

nnt kakak jaja bole main psp uncle.lwn ngn eisya ler..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in