Dating Dengan BFF

Ehemmmm
Kalau dah nampak tajuk di atas, sesape yg mengenali kompem la tau aku dating ngan sapa
Muahahhaha dating dalam umah je pun
Hajat hati ramai je aku nak ajak dating
Tapi apakan daya
Dalam senarai antaranya geng2 kat Uitm, geng2 kat Cimb, 
nak dating ngan ex-boipren bos
MamaTina, Ayu CR....sape lg ek
Hari kejadian adalah hari Selasa, aku dtg berdua je ngan najlaa
Darling jumpa kawan dia, aku jumpa kawan aku
Aktiviti bebas hehehhehee
Tadaaaaaaaaaaaa....MamaNajlaa ngan MamaMya
Gambo gegau....gegel tangan najlaa snap
Pukul 10.30 aku kuo dah
memandangkan Mya & Pika balik skolah 12.30tghari
Aku ronda Jusco jap
Melilau cuci mata singgah beli baju ngan suar utk najlaa
50% katanya kalau ada kad padini
Take away je Chicky Meal untuk anak-anak
Dorang ni makan jap jek ralit ngan mainan
Tuan umah buatkan Brownies Cheese Cake
"Special To Lelord" lagi....thanks Is, lengkali buat lagi utk aku yek
Anak-anak yg semangat nak potong kek
Pastu masing-masing pilih nak huruf ape
Layankan aje la
 
Mereka sebaya yg beza bulan dan size je
Alahai anak mama ni...halusnya la
Takpe janji sihat :)

Kakak-kakak main...Firas nak join gak
Kami sembang macam-macam
Anak-anak dengan hal masing2
Main, gelak ketawa, mengaler dan menjerit cam askar pencen....pika le sapa lg
  
Pukul 4 petang aku gerak balik umah
Tapi ada niat lagi nak datang melepak huhuhu
Boleh kan Is???
Balik dari umah Is aku zoom terus g basahkan tekak kat ABC Tanjung
Slurrpppp


9 Gtau jek:

mamalieyna said...

waaah jumpa BFF ye..mesti byk cerita keluar ni..yg bestnye sama2 preggy~ nnti anak sebaya la kan..best tu..^_^

meriah anak2 dpt kumpul2 ye..

Sari Yusa Ibrahim said...

seronok tengok gambo korang ni :-)))

azila said...

seronoknya...mesti mcm2 diborakkan tu. k.lela balik sampai bila tu?

IntaNBerliaN said...

wah bestnya jupe bff :-)

Mamamya said...

eaa..dtg je lah..selalu pun xper.nnti ko dah balik qatar lama nak jumpa lagik..lg pun aritu aku sempat buatkan brownies jer pun...x sempat nak grg mihun aku... :)

kelako klu ingat sessi m'ambil gmbr nih...riuh sekampung!!! semua tangan anak2 gegel bila ambik gmbo...hahaaaa...

norhidana said...

wah2 bestnyer... berjalan2 pusing jmpa kwn2 ye kak... najlaa pun seronok... heheheh

Kella said...

memang seronok kan!! lama dah juga tak jumpa kengkawan baik.. dah lama sangat... =)

Citarasa Rinduan said...

wow...

tidak perlu kata apa2...
hahahahhah

Izan Ishak said...

syok tak terkata ye kak dpt jumpa mamamya... special siap kek lagi tuh.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in