Terjebak Akhirnya Dengan Novelog ASST

Apakah?
Nampak kan gambo kat bawah ni
Melur Jelita 
Penah nampak Ayu CR & Lydia Miza war-warkan pasal ASST
Dengan semangat berkobar balik tanahair ritu nak mencari
Aduhaiiiii
MPH & Popular Bookstore kuterjah
 
Apakan daya
Abis dah weiii
Nak wat camnekan
Lak tu ada je yg suka membakar sapa lg kalau bukan adik-beradik sendiri
Ikutkan hati nak je soh dorang pos
Tapi biasa la kan kena kira gak kos
Karang rega pos lg mahal dr rega buku
Takpe...takpe...
Sabar

Akhirnya aku terjah gak part by part kat MelurJelita.com
Semakin tak sabar membaca ni
Hhahahaha xpe la aku baru hegeh2 nak baca
Orang lain dari last year dah khatam
Adios

11 Gtau jek:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahh..ni peminat tegar novel nih...hehe.YM ni agak kemalasan sikit layan novel, huhuu

Citarasa Rinduan said...

mmg rugi kalau tak baca.. best banget..

kak.. nanti ayu try cari, kalau ada rezeki kak.. ayu belikan dan simpankan

cikbedahlaser said...

mari sama2 merangkak habis kan novel ni.. hehehe 1000++ mukasurat... pengsan...

NzA said...

wah peminat tegar novel ye.....akak ni nama je guru PSS ttp xminat baca novel..mcm2 novel PTS ada kt sana.......aduyai....

zaidah said...

memang peminat tegar nie lelord....

Lelord said...

@YaYaNsMuM a.k.a YM ritu masa balik cuti ada beberapa novel dibeli tp lom baca lg ni kena tunggu betul2 bosan baru leh baca

Lelord said...

@Citarasa Rinduan tu la mmg x sabar nak baca ni, novelog abis dh baca tp sampai part 46 je...part 47 onwards kena dapatkan novel kata kak Melur

Lelord said...

@cikbedahlaser uwaaaa novel lom ada dlm tangan ni

Lelord said...

@NzA uishhh kalau saya kompom sehari ntan bape novel leh habiskan ni

Lelord said...

@zaidah aisehh zai mmg layan novel2 ni lebih2 lg yg cintan cintun tangkap leleh wakakkaa

Melur Jelita said...

Salam Lelord jelita,
alahai...nape baru habaq x dapat? cari POPULAR N MPH mana tu? Biasanya kalau susah sgt dapat beli 0n9 je...dah balik sana susah la nk bantu. Kalau kat sini, boleh diusahakan. Berapa lama lagi kat sana? Bila balik sini? Terimakasih kerana menyukai ASST.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in