Pejam Celik Dah Nak Balik

Hmmmm cepat betul masa berlalu
Pejam celik dah nak balik Doha
Adehhh macam x puas aje lagi

Hah ni gambo najlaa kat pelamin kecik dalam Masjid Selat Melaka
Kitorang singgah asar jap tadi
Sampai2 je ada 3 pasangan pengantin tengah outdoor photoshoot
Pas solat tu le najlaa heboh soh amik gambo

Pastu singgah santap nasi lemak tengkera
Ada sesapa penah makan sini???
Hehehehhe mamamya...ko kan dah jadi warga Melaka pe kata try sini
Gerai ni bukak 6.30 petang sampai 10.00 malam
Lokasi berdepan dengan Methodist Girls School
Dekat-dekat situ la gak gerai mee gian aka mee bodoh
Korang search aje la yek aku penah wat entri dulu pasal mee ni

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 Gtau jek:

kakyong said...

kakyong pun busy jer 2-3 minggu kebelakangan ni.. x sempat nak jengah.. tau2 mama najla dah nak balik ke doha semula...

cantiklah pelamin tu..

Mamamya said...

akan ku terjah..heheeeehee

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in