Jalan2 Cari Makan Bumbu Bali

Assalamualaikum salam singgah ke JJCM blog MamaNajlaa
Kali ni bersiaran di Bumbu Bali Restaurat
Baru je awal bulan 3 katanya buka
Lokasinya di B-Ring Road dekat je ngan umah hehehe
 
Pic Bumbu Bali ni amik kat blog Wahyu Family
Hehehhee aku x terfikir pun nak snap gambo
 
Ruang dalam Bumbu Bali menarik gak le 
Kami order tempe goreng
Nasi ayam penyet
Nasi ayam kecap...ni lebih kurang cam ayam bbq la
Gado-gado
 
Makanan kat sini pada tekak aku biasa-biasa aje
Cam gado-gado ok la cuma kuah kacang tu kalau melimpah lg best
Hmmmm camne nak cakap ek..presentation makanan so-so aje
Ayam agak kecik la huhuhu x cukup...nasi x abis lg ayam dh abis camne??
Nasi pun x panas tau...adoiiii
Tak sure la nak datang lg ke tak
Hehhehhee kalau xde pilihan kena la kot
Mahap yek kalau ada yg terasa
Tapi ini la yg aku rasa
Harap-harap ada peningkatan la pasni

3 Gtau jek:

Chekgu Azrine said...

Makanan klu xpanas..mmg xbestla..huhu

Izan Ishak said...

yelah kak... kalau rasa tak puashati, next mesti was2 nak dtg lagi kan...

Sari Yusa Ibrahim said...

mesti ko tak datang lagik kan.. huhu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in