Masih Ada Rezeki

Amin...masih ada rezeki lagi
Baru-baru ni menang lucky draw Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com
no.1

Perhatian untuk pemenang² Lucky Draw, sila inform samada nak Cash @ Top-up Rm15 atau Inner. Jika mau cash, sila berikan no. akaun bank anda. Kalau mau top-up, sila berikan no.henfon. Jika mau Inner tudung pula, sila berikan alamat dan warna inner pilihan anda (mengikut stok yg ada) …

Dan aku request nak cash...Tq Hanie

Lagi satu menang kat blog IntanBerlian First Giveaway

Terima kasih yek penganjur..UmmiHanie, Ina Intan Berlian dan sponsor

7 Gtau jek:

Mamamya said...

wahhh...tahniah sohabat..aku dah lama x join contest2 nih...

Masz Sidek said...

tahniah... :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama awe tak masuk giveaway kak..sebab awe ni macam unlucky jerk..hee

thniah kak

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama awe tak masuk giveaway kak..sebab awe ni macam unlucky jerk..hee

thniah kak

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah babe...!
2 adiah sekali tu..

psst, kalo nak fm free,
drop down la link kat my blog yer.. =)

eB ezrin said...

tahniah :)

Anum said...

tahniah

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in