Hari Ni Sibuk

Salam siaran
Sempat lagi menjengah
Hehehhehe busy la sangat kan
Nak prepare untuk Pasar Malam MAQ
Kengkawan seangkatan pun mesti tengah bersilat kat dapo
Aku baru nak rebus nai impit
Jap g sediakan sambal kicap
Pastu baru nak buat puding kastad koktel
Huhuhu esok la baru buat kuah soto 
Chaiyokkkkkkkk

5 Gtau jek:

Shiela Latif said...

seronoknya ling berniaga...dulu masa anak dara ada jugak aku meniaga kat pasar lambak depan rumah tolong kak long aku. jual laksa johor, mee rebus karipap macam2 lah....seroonoknya ling. nak joinnnn ekeke (ti ambik gambor update lah ye)

Lelord said...

@Shiela Latif semestinya akan ada entry..pestaim ni lingg aku niaga, sblm ni asik muka aku je yg membeli hahaha

norhidana said...

wahhh bestnyer kak...jgn lupe ltk gambar tau nnti

adianiez AIDA said...

kastard koktel tu yg sedap sgt2 tu :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

eh ada apa kak lela :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in