Abaya Oh Abaya

Sejujurnya aku lebih selesa berjean
Tapi sekali sekala melaram gak dengan abaya
Hahahaha baru ada 2 helai nak kecohkan
Orang lain dah melambak pun
Penah beli selai ready made tp cam x bape nak best
Yang ni aku tempah kat Butik Abaya Tini

Material satin..mmg best pasal beralun cantik
Kat tangan tu aku request nak stone kaler merah & hitam
Tapi AWAS!!!
Dah nama satin kan kalau le tercarik sket mau leleh air mata

Ni lak abaya ke-2 yg aku tempah ngan KakNa
Material Nida..yg kaler pink tu adalah satin
Kain jatuh cantik je yg penting xyah pikir nak iron hehhehe
Yang ni lak lom order lagi tapi mmg dah terbekenan dengan design camni
Kroni lak asik membako je
Hahahha akan diusulkan ke Menteri Kewangan
Kalau x pun guna duit sendiri la jawabnya
Bulan ni dapat duit kutu
Pastu lak mana tau bisnes pasar malam jumaat ni sukses
Leh aku rembat selai dua 

Meh aku tayang lagi abaya-abaya gojes
Ni antara sebahagian abaya yek
Nak tengok atau tempah sila terjah FB Butik Abaya Tini
ataupun ke blog BAT

21 Gtau jek:

mamalieyna said...

cantik betul..org tinggi sesuai sgt! org rendang pun bleh je nak menerai..hehe>cunlah~

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik ....

eB ezrin said...

canteknyer. tapi x der fb.

Anum said...

comelnya baju2 nie

norhidana said...

alahai cantiknyer kak...
dana kalu pakai nih kadang jd ok tp kadang nmpak lg gumuk... heheheh

Marsha~ said...

abaya ni bukan jugah ke babe?? aku tak reti nak pakai... panas ke?? kau kat sana boleh ar... dh mcm org arab.. hehehe

Lelord said...

@mamalieyna kakau rendang pun cantik pakai tau

Lelord said...

@mamalieyna kannn selalu tgk yg mak2 arab pakai lg cantik pastu ada gak yg rega beribu...

Lelord said...

@eB ezrin hehehe masuk dlm blog la eB

Lelord said...

@Anum hah tempah la satu hehhe

Lelord said...

@norhidana material tu yg penting...kena cari jenis kain yg jatuh cantik pasal dia x kembang

Lelord said...

@Marsha~ sama la tu, x panas la kat sini yg cecah 53'c pun masih berjubah lg..kat mesia ok la pakai kena pilih kain sesuweii la

Sari Yusa Ibrahim said...

cantiknya, kalu akak pun kena tempah rasanya sbb kbykn abaya kat pasaran tak sesuai dgn saiz akak..

Lelord said...

@Sari Yusa Ibrahim hehehee pe lg kak tempah la...kat butik abaya tini ni abaya mmg akan pos ke Mesia cantik tau ko mmg akan puas hati

Shiela Latif said...

cantik2 ling, teringin aku memilikinya bang selai dua.

Mamamya said...

wahhh...mmg cun lah.tp klu aku yg pakai makin nampak kembang kot..heeheee...

arini aku buat soto mihun..malas plak nak merebus nasi impit sbb tetiba idea dtg dah t'hari tadik...t'ingat plak ko nak b'jualan soto kat pasar malamm jumaat nnti...smga success ya!! masak sedap2 tau....hehee

Lelord said...

@Shiela Latif ayuh berabaya...aku kalau beli mmg x amik shayla..dh malas nak belit2

Lelord said...

@Mamamya hahahaha idak le..mak2 arab ni ada yg lg beso tp comel je pakai


heheheh tq2 debar gak ni tp buat xde la banyak kan pasal baru nak cuba2 n memeriahkan suasana

Citarasa Rinduan said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkk

Ietams said...

cantik2 abaya tu

Nur Hawa Mohd Zin said...

suke abaya kak...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in