Balik dari Malaysia kena la ada bawak stok kan
Selalunya sumer org akan bawak ikan bilis, cili kering, belacan, udang kering,
segala rempah ratus kan
Hehehehe aku pun mmg itu la stoknya
Pastu sehari sebelum berangkat balik tu nampak la petai
Ok la kan rembat le 3 ikat cukupa kan
Bukan hari2 makan petai pun
Petai bagus untuk cuci darah hehehe
Ekekekkeee gantung je la kat kabinet
- Posted using BlogPress from my iPhone
9 Gtau jek:
syok nie masak sambal
ko beli kat mana petai ni..aku aritu mengidam nak makan petai mak siap pos dr kampung...heheheee...mcm lah kat melaka xde petai.. :)
@Anum bestkan sambal petai boh ikan bilis nyummm
@Mamamya nun kat pasar melaka..tepi mlka sentral tu hah
mak aih besornye mata petai tu kak..
@Ibu Darwisy hehehhe x pasan lak akak beso ke idak masa beli..masa menggantung pun x pasan wakakakkaa
dulu x reti makan petai 2 tahun lepas le baru mencoba terus jatuh chenta
petai!!! sedapnye buat sambal
nak jugak petai gini...
heheheh kami nih kalu balik johor ke kerteh pun stok mcm2 ini kan pulak akak yg nun jauh kt doha tu...
petai mkn ngn smbal totok sedap kak...
Post a Comment