Aktiviti Pilihan Najlaa

Iyer..iyer...ni citer dah lama
Masa balik coti ritu la kan
Takpe la kan kalau aku stori mori
Mood Malaysia masih ada lagi ni

Okies ni aktiviti wajib kalau balik Melaka
Najlaa suka naik beca
Balik kali ni dia request nak beca ada love
Hahahhaha layankan aje la
 
Bergambo la kononnya darling yg kayuh beca
Eh kitorang amik 2 beca yek
Mana boleh naik bertiga
Mau terjongket beca kang
Ada lak patah kaki org yg bawak beca
Lebih muatan okey
 
Aisehhh kemain tembam tembun hah
Pasni kena eksesais lebih ni
Aktiviti seterusnya naik kuda
Haishhh gayat gak rasanya
Bukan le pun kuda tu berlari ke hapa
Lenggang mak limah aje
Tapi seriau lak kot tetiba kuda tu buat hal
Rasanya naik unta x seseram naik kuda kot
Mungkin la sebab kalau naik unta siap ada tempat duduk 
dekat2 ngan bonggol kan

 
Duck tour je x sempat naik hehhehe
Lengkali la
 






10 Gtau jek:

mamalieyna said...

penat la kuda tu bwk penumpang 2 org skali..hehe~

aktiviti best naik beca tu..eina sndiri tak pernh try..hee~

norhidana said...

eheheh cun lah beca tuh kak... kalerpul penuh ngn bunga2...

serem nengok akak naik kuda sbb kalu kuda naik mnyak camne yek...

Anum said...

syoknya jalan2

Mamamya said...

anak2 kat umah ni pun riuh nak naik beca..tp masih b'tangguh lagi nak bawa.. (mentang2 dok melaka kan...) ea..aku x tau pun pasal duck tour nih..kat mana ea?

Salina@IbuAqil said...

Wohoooooo!
Bestnya kak..
Teringin plak nak bwk Aqil nek kuda..
Beca dah naik dah..
Unta pon teringin gak nak nek.. ;)
Ntah bila ler ntah..

Lelord said...

@mamalieyna hhahah tu la pasal dh le mama gumok

Lelord said...

@norhidana hehehe beca melaka mmg kalerpul

Lelord said...

@Anum meh g melaka leh jalan2

Lelord said...

@Mamamya beli tiket duck tour ni kat dpn taming sari tu hah...nanti berjalan le duck ni atas darat pastu kang masuk air kat masjid selat

Lelord said...

@Salina@IbuAqil datang melaka lg ina, kuda tu kat klebang je hah dekat sgt ngan umah akak. nak naik unta meh dtg doha

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in