Makanan Semalam

Ops!!! bukan makanan smlm pya smlm punya smlm tau
 Saja je tajuk entri cenggitu
Tapi mmg makanan semalam pun
Al-maklum tatau nak citer ape kan
Bekpes roti bakar ngan nescafe je
Kul 5 pagi masa darling nak g kije mkn pisang goreng dah
Hohohohoohho lapar lagi la kul 8 pagi tu kan
Roti bakar sudaaaa
Menu lunch lak Asam pedas daging...feeling2 cam asam pedas tetel la huhuhu
Telur masin buatan sendiri yg mmg masin tak hengat putihnya tu
Kalau ada kobis goreng best gak kan
Tapi xde dlm esbok so takyah le sayuran

p/s: dah dekat kul 12pm ni..x masak lagi pasal pagi ni bekpes nasi lemak
najlaa mintak bubur nasi tengok la kang


21 Gtau jek:

Marsha~ said...

mcm sedap je roti bakar tuuuuuuuu

Lelord said...

@Marsha~ hahhaha xyah dh lepak oldtown kan

JaSSNaNi said...

petang2 ni sejuk2 plak tu memang sedap kalau kena roti bakar ngan teh O panas.. sedap plak tengok nasi tu.. lapar la plakk

.: iEyLa :. said...

fuhh...terbaik la asam laksa..hukhuk.. ;)

Anum said...

sis nak skit roti bakar

gedek! said...

buat sendiri elor masin...?

wah!

ADEEYA said...

Nak telur masin tu bolehh :D hihihi

Lelord said...

@JaSSNaNi huhuhu lapar aje kan sejuk2...kat sini dh masuk winter tu yg mmg kelaparan je

Lelord said...

@.: iEyLa :. hah? asam laksa? akak buat asam pedas daging je ni

Lelord said...

@gedek! telur masin perantau...kat sini telur ayam dia kulit kaler putih. x jumpa lak telur itik tu yg buat aje sndiri telur masin.

Lelord said...

@ADEEYA nak ke? boleh2 hahahha

Izan Ishak said...

menggoda sungguh roti bakar akak tu. garing2 gitu...awwww!22q1

Mamamya said...

perghhh...ko buat sendirik telo masin...bangga aku jd kawan ko beb...aku x penah buat lagik.

Lelord said...

@Izan Ishak hehehhe garing la sedap kan

Lelord said...

@Mamamya hehehhee dah kali ke tiga dah buat ni

entri ni ms 1st time buat
http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/04/lagi-citer-pasal-telur.html

bardboo said...

ohh i love nescaffe...hehe..

Si BuDaK KaChAk said...

wahh....sedapnye...bleh a masakkan sy punye skali...hehe

neway balas kunjungan dari segmen lulu...

maaf lambat...

da follow sini da...

=)

ajumohit said...

Sedapnya lelord, Aju dh 5 hari tak mkn nasi waktu malam hahahaha, lapor ni

Aleyn said...

Sedapyer tengok

Citarasa Rinduan said...

nampak nyami roti bakar kak lelord

bubur??
i like

norhidana said...

paling geram ngn telur masin tu... warna kuning2 dia tu... hmmm msti sedap tu tp alahai seram nk mkn kang drh naik lak

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in