Babai Semua!!!!!!!!!!!!!!!

Tak sabar uols nak balik Malaya
Tiket beli dah...seat pun dah pilih
Yahoooooooooo 17 Feb 2012
Pejam celik pejam celik aje kan
Babai semua kengkawan handasaa ekekekeke
Tapi cam ramai je geng handasaa nak balik tahun depan
Raya of course la balik kan
Selamat Hari Raya huhuhu
Bersungguh menarik beg
Baru beli hehehee
Asik nyanyi je nak beli beg tarik2 cam papa
Tamo dah pikul beg Dora seploh hengget yg aku beli kat mahkota parade
Banyak tempat dah survey bag cenggini
QR250 oooo huh mahal
Yang lagi mahal pun ada
Made in China je pun...tengok dah yg on9 kat FB nun
Ada dalam RM129 xde stock
 Jumpa beg ni kat carrefour QR169 boleh la 
Janji princess pakai crown huhu

25 Gtau jek:

Dalila Hamid said...

cutenya beg sekolah dia....

nieda said...

cutenya beg mcm empunya tuannya jugak

ajumohit said...

Comelnya beg barbie kakak ni, tak sbr nk g skola ye?

JaJa'Z said...

tahun depan akak balik terus ke? atau balik kejap jek..

Mamamya said...

huihhh...still mahal lagik tuh...klu aku beli 2 dekat 500 beb!!

Lelord said...

@Dalila Hamid hehhee bukan beg skolah..beg baju

Lelord said...

@nieda tq auntie

Lelord said...

@ajumohit hohoho luggage bag ni...dia nak gak heret beg cam mama ngan papa

Lelord said...

@JaJa'Z balik jap je...coti2 mesia dlm 3 minggu

Lelord said...

@Mamamya ekekekkee kalau beg skolah takuah beli mahal2

ZYASH said...

Comel la beg ne, kalau jage bebaik leh pakai sampai besar.. Nak carik susah..

Aleyn said...

Cutenyer beg tu....

mommyYen said...

peralihan umur bebudak tu ling,mesti seiring dgn minat juga.hihi...mcm yenyen,sekarang kurang minat thomas,nak yg lebih besar,mcm monster truck tu..adehhh ehh

wan nurul hezrina said...

btul2 cute beg dier=)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sama ngan beg farisyah ...setiap klai nak pi mana2 mesti di tariknya ..jue beli dalam RM 150...

Ibu Lala said...

Alah comeynye beg...bebudak sekarang kan sume nak barbie. Semalam saya belikan kasut sklh anak. Pun barbie jugak. Siap dapat 2 beg eksra sebagai hadiah. Maknye pulak yang sonok.

Ada masa nanti datangla ke blog saya.

Lelord said...

@ZYASH huhu tu la pasal kan..xdenya nk beli byk kali

Lelord said...

@Aleyn thanks (",)

Lelord said...

@mommyYen btul..dulu suka beno ngan mikimos skang suka gak cuma dh ada lak minat yg lain

Lelord said...

@wan nurul hezrina cute ek? tq auntie

Lelord said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah hehehe ni pun kalau convert RM lebih kuang gak

Lelord said...

@Ibu Lala comel aje kan...

maszmadi said...

eee musti x sabar kan nak balik... pejam celik pejam celik..... dah sampai waktu.. selamat kembali

tiefazatie said...

wah..comel2..hee

Woofer Storm said...

slmt kembali...comel la,nak satu boleh??hehe

jom layan contest sy...jommm'

http://www.wooferstorm.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in