Tanda-tanda Akhir

Huhuhu maybe ada  yg dah baca status kat mukabuku aku kan
Hmmmm agaknya mmg ni la tanda-tanda akhir
Walaupun mata agak sakit memandang
Apatah lagi hati kan ekekekkee
Kalau dapat lappy baru kompom berbunga riang ni
Huhuhuhu nampak tak rupa blog aku ni
Cam ada bayang2 kan
 
Kalau bukak FB lg jelas kelihatan
Dah le jadi turquoise color
Siap gegar lagi cam tengok tv dolu2
Adoiiiiiii
Makanya segala mende2 penting kat lappy ni
kena la transfer external hard drive

4 Gtau jek:

IntaNBerliaN said...

a'aa lah nmpak bayang2.. ni tandanya nak suruh beli yg baru lah tu.. :-)

Salina@IbuAqil said...

Alahai!!! Dia wat hal dh...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dia nak ambik MC lah tu lela...huhu

Gen2Merah said...

wahhhh,. tahniah.. nampaknya dalam masa terdekat ni akan ada yang baru lah tu kan... yeaahhh

Salam Maal Hijrah 1433H ya

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in