Geng Pancing

Hehehehhehee leh masuk GP Joran ni
Adoyaiiii malam td pas wat lawatan kat mekdi airport singgah jap FFC
Dalam banyak2 menan set mancing ni la dak kenit berkenan
Layan kan aje la QR14.50 jek
Kalau QR145 kena pikir jota2 kali la kan
Sampai-sampai je umah terus memancing huhuhu
Adoyaiii jangan dia ajak g mancing betul dah le
Papa bukan minat pun mancing2 ni
Ekekekeke ada la skali darling ikut geng pancing
Pastu skang joran tu ada je kat dlm stor wakakkakaka


8 Gtau jek:

Anum said...

bagi peminat pancing memang seronok kan

.: iEyLa :. said...

hihi...cakap jela mama die pon teringin nak main mancing2 tu..hikhik

norhidana said...

heheheh...besungguh2 tgk budak kenit tu mancing ikan...

gedek! said...

uncle suka pancing awek....

lalala

Mamamya said...

aku penah beli menan ni kat giant melaka dolu2...huuu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

najla bleh geng ngan alya..
alya ada gak set gini, tp kail sayur.. heheh..
abah die suke beno beli set joran kat anak pompuan die ni,
suh budak tu minat sama ngan hobi die.. huhuhu.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haish...rugi je beli joran..hihi


selamat dak kenit tak masukkan ikan dlm air.hihi

wan nurul hezrina said...

nie mesti penyabar orangnya=)kalau org kata kaki pancing mmg orangnya sabar=)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in