Yeayyyy

Whoaaa miss u like crazy arr darling
Ni ade dah dalam perut Qatar Airways
Petang kang sampai la
Lalalalalla

Nanti leh jalan2 cari makan sesama
Celah bedah mana lagi ek lom g cuba
Hahahahhaha makan aje kan
Nikmatttt


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

9 Gtau jek:

Gieyana said...

wah..mood *wink wink yer...:D

Lelord said...

@Gieyana ekekekekek mcm2 ade ni hahahhaha

BIONIC WOMEN said...

ooo..darling balik semula ke Mesia ek...first baca status kat FB td ingatkan Lela dah balik saner..haha

rATu kEBaYA said...

gembiralah rasa hati..

Jieda said...

FM tu dah sampai selasa lepas.Thanks ye.Sampai kat tangan Balqis terus dia nak konker,dia ingat mainan kot he3.Bestlah ye en suami nak balik.Lama ke Bukhairi di sini?

Lelord said...

@BIONIC WOMEN hehehhehe ade seminggu lebih jek ni

Lelord said...

@rATu kEBaYA ya btulll siap dalam hati ada taman lagi ni

Lelord said...

@Jieda sama2, jap je, 20hb flight kami pagi

Mamamya said...

semoga selamat sampai....amin.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in