Hah Baru Leh Bernapasss

Huhuhuhu
Alahh bukan xleh bernapas..
Saja jek boh tajuk cenggitu
Kalau tak bernapas kojol le jawabnya

Ni hah smlm aku g Jusco beli Green Aire Selection Series
Bamboo - Natural Extract
Green Aire Revitalisor ni mmg dah ade

Kan umah ni cam kapal karam
Malam tadi aku dah bersihkan ape yg patut
Sampai kul 2 pagi aku kerjakan
Renovation hampir siap tinggal pintu ngan gril kat dapo je lom
Aku cuma mop aje dulu pakai air sabun, pastu bilas arr
Nampak le cam umah orang

***************************************************************************

How GreenAire™ benefits the people

  • Neutralise Aireborne Allergns & Surface Pollutant
  • Reduces Tobacco Smoke & Haze Pollution
  • Kill Harmful Mirco-Organizms in Air-Con Filters, Seat Cushions, Bed, etc
  • Proven Bio-Disinfectant Properties
  • Wholly Made from Natural Botanical Extracts
  • Aromatheraphy with Mulitple Fragances


How GreenAireTM Revitalisor Works

  • The GreenAireTM Biopeutic Extracts are drawn through a funnel and sprayed onto the wall of the bowl.

  • This creates a "contact point" with the air that is drawn in. When this happens, the air is "scrubbed" clean.

  • The "scrubbing effect" is maximised by the botanical extracts which eliminates odours, bacteria, fungi, pollen and other air contaminants.
For more details HERE

Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

8 Gtau jek:

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm cam best.. berapa tu?

Lelord said...

@✿ etiey erywan ✿ minyak tu smlm beli RM 58, yg green aire revitalisor tu x igt la pasal dh hampir 3 tahun beli

Mama Hanim said...

patut lah harum bau smp sini..hehe..

Nia said...

ha,..ada yg kecik jgk kan benda ni? comel je kalau yg kecik tu..hehe..

Lelord said...

@Mama Hanim wah sampai sana ek baunya..dasat

Lelord said...

@Nia aah ade boh dlm keta, dulu lela bh jap jek dalam keta pastu bukak. time tu najlaa kecit lagi asik nak wat main jek

Dda Ly said...

macam best, tp kat umah saye mmg takleh letak la..nanti abis danish operate..huhuh :)

meh ke rumah..
~kekasih hati chinta jiwa~
keep in touch ye..♥♥♥

alinac lover said...

menarik..baru bau segar je rumah ye dak?

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in