Bunga Mukmin a.k.a. Bunga Ratu Pari

Korang penah dengar nama Bunga Mukmin/Bunga Ratu Pari?
Aku beli munger ni masa kat Langkawi ritu arr..2 bungkus jek
Tak minum pun lagi since beli tuari
Dah tu pagi tadi ms darling nak g kije dia kata badan rasa lesu
Tetiba teringat kat munger ni
So rendam kan le ngan air panas
Pastu masuk botol bawak bekal g kije


Ni tadi masa aku bekpes lempeng aku rendam skali bunga mukmin
Rasanya cam air teh la
Seb aku leh telan


Khasiat Bunga Mukmin / Bunga Ratu Pari

Sejak dahulu bunga herba perubatan ini telah diamalkan sebagai penawar pelbagai penyakit seperti:
-Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
-Lenguh-lenguh sendi
-Kencing Manis
-Darah Tinggi
-Pulih tenaga batin
-Membakar lemak berlebihan dalam badan (kuruskan badan)

Lagi tentang Bunga Mukmin baca SINI

Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

9 Gtau jek:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tak pernah cuba..huhu.bak mintak sekuntum..

Nana said...

xpernah tau bunga ni
wah utk kurus?
menarik tu hehe

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) heheheh bleh jek miza...ntah bile la leh jumpe kan padahal sama jek kat doha

Lelord said...

@Nana kahkahkahkah nanti aku tgk berkesan ke tak bab kurus tu

JaSSNaNi said...

oooo tak pernah tau and tak pernah tengok lak bunga ni.. ni 1st time.. tapi paling syok baca fungsi yang last tu.. ehehehe.. suke suke..

mamalieyna said...

part leh kuruskan badan yg mcm best tu..hehe..tak pernh cuba n baru first time dengar..hu~

Citarasa Rinduan said...

tu dia..
first time ayu tau..

kak lelord....nak cari kat langkawi jauhnya...

NiaAdila said...

Betul tu Bunga Mukmin adalah bunga terbaek, tapi pastikan jenis gred A punya baru power... Nia selalu beli borong kat Pn.Najmiyah di www.delimajelita.com leh dapat murah. Selebihnya Nia jual kat kaum kerabat Nia kikikii..

ShahKB said...

boleh order bunga mukmin murah http://kolagenlaut.blogspot.com

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in